Asta e un titlu care să ia ochii și care nu e tocmai corect …suntmamica.ro este pe “piața asta a parentingului” de multă vreme pe când eu (tataincepator.ro) mai am până suflu în tortul cu două lumânări și, deci, nu am de unde să știu dacă chiar vorbim de “THE A TEAM”.
Ce înseamnă asta până la urmă? Înseamnă că cineva cu notorietate pe net (acum o să se zică că exagerez, dar nu e cazul) a văzut că sunt un tată dedicat și preocupat și (mă opresc aci cu lauda de sine) a decis să strângem rândurile în on-line. Nu sunt singurul tată preocupat, și asta e bine, e excelent, e reconfortant, e “competiție”.
Tocmai am devenit începător pentru a doua oară și după aproape doi ani de scris despre diverse chestiuni, mă găsesc acum răsfoind blogul după ce am pătimit cu Tea pentru a ști cum să rezolv problemele cu Radu-Matei. De fapt în timp ce scriu rândurile astea prin care anunț că suntmamica.ro mă ia în grijă, mă gândesc să scriu despre tipurile și utilitatea pompelor de sân sau despre iritațiile nou născutului sau despre căderea buricului sau despre cât caca sau pipi trebuie să fie în prima săptămână de viață.
Hopa …acum realizez că atunci când ziceam să pot fără femei …viața îmi arată cât de importante sunt ele în viața mea și îmi mai arată că e nevoie de echilibru MEREU, doar sunt balanță 🙂 și mai observ ceva: în creșterea unui copil e nevoie de ambii părinți, în egală măsură (sună ca și cum aș fi dedicat …așa-i?).
Un lucru este cert …treaba asta cu suntmamica.ro e foarte bună pentru mine, pentru ce îmi propun, pentru mesajul pe care vreau să îl transmit, pentru că e vorba de o comunitate din care fac oameni cu cap, oameni care gândesc și sunt atenți la copilul lor, nu din aceia care urmează un set de reguli (știți despre ce și cine vorbesc)
Să trecem la treabă …mamă câte am de scris.

Citește și →  1 oră cu Radu în intersecție

8 comentarii pe “tataincepator.ro și suntmamica.ro – THE A TEAM

 1. Olguta baby vitamins online spune:

  Felicitari ca esti din nou tatic incepator. Asta de fapt e valabil si pentru mamici , pentru ca poti fi mama de ori cate ori si tot nu cred ca poti fi pregatit pentru tot.
  Felicitari pentru blog!
  Felicitari pentru ca esti un tatic implicat

 2. Olguta baby vitamins online spune:

  Felicitari ca esti din nou tatic incepator. Asta de fapt e valabil si pentru mamici , pentru ca poti fi mama de ori cate ori si tot nu cred ca poti fi pregatit pentru tot.
  Felicitari pentru blog!
  Felicitari pentru ca esti un tatic implicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *