Mihai Vitezul are o vorbă mare …”pofta ce-am poftit” și pot să spun același lucru și eu acum despre cei 21km prin cluj cu copilul în cărucior. Evident vorbesc despre un concurs, un semimaraton (cel internațional de la Cluj) unde am participat alături de copilul meu într-o manieră inedită pentru mine și pentru mulți dintre participanți și spectatori. Copila mea a fost într-un cărucior special de alergare ThuleUrbanGlide și a fost partenerul perfect pentru mine în această alergare. Trebuie să recunosc că am avut o sumedenie de emoții legate de puterea mea de a duce la capăt acest semimaraton, legat de răbdarea copilului și confortul lui, legat de reacția celor din jur, legat de echipamentul meu și legat de vreme.

Le iau pe rînd (pe scurt)

  • alerg un semi în mai puțin de două ore, doar că nu știam cum am să reacționez cu aproape 38 de kg de împins …timp efectiv 1h57min, oficial 2h3min
  • copilul a sărit de vârsta de 4 ani, deci să îl ții 2 ore într-un loc e complicat, norocul meu a fost legat de agitația de pe traseu care i-a captat atenția, faptul că a avut un partener în aceeași situație și faptul că știa că mă ajută pe mine; cât despre confort – nu s-a plâns deloc 🙂
  • la noi nu este un lucru pe care să îl vezi (asta cu alergatul cu căruciorul) și unii pot fi suprinși (așa cum au fost), alții pot crede că nu suntem din românia (așa cum au crezut), alții pot să ne încurce și să nu ne facă loc (nu a fost cazul)
  • echipamentul a fost foarte bine ales, pe lângă echipamentul de compresie de le CEP, am avut o pereche proaspătă de BROOKS și restul …echipamentul de ambasador WingsForLife. Deja am spus despre cărucior că e unul special, dar de folosit, totuși, în viața de zi cu zi.
  • vremea a fost surpriza …prognoza indica ploaie, vreme închisă și urâtă, pe placul meu pentru alergare, dar neplăcută pentru spectatori sau, mai ales, pentru copilul meu; din fericire a fost exact așa cum trebuie …și nu a trebuit să pun un rain cover pe cărucior (oricum nu aș fi alergat cu fetița mea dacă ar fi plouat)
Citește și →  tea versus radu

În rest …nu mai e nevoie de cuvinte pentru că imaginile vorbesc de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *