Știu că toată lumea face interviuri cu tot felul de oameni care contează în social media, eu fac 777

Eu nu îmi doresc să obțin like-uri sau expunere ci doar să adun la un loc în 7 minute câteva gânduri despre cum arată viața văzută de oameni din domenii variate și cu ocupații cât mai diverse.

ce se vrea a fi 777?

Inițial am vrut ca 777 să fie un proiect susținut cu 7 idei, 7 minute, 7 zile. Apoi am descoperit că sunt un singur om și montajul, filmările și termenele ar fi fost o nebunie. Nu o pot duce singur. Poate cu o echipă în spate lucrurile are fi arătat mult mai simplu, sigura ar fi ar fi fost așa. Așa că m-am adaptat, precum o facem cu toții.

Va fi și este o serie de 7 clipuri video și sper să fie cât mai multe serii.

Aici este prima filmare

cum arată acum?

Acum 777 este despre o idee pentru o săptămână (7 zile), discuții cu 7 oameni care activează în domenii de la sport la dulciuri, de la cultură la armată, timp de 7 minute.

Citește și →  ce trebuie să ști când pleci cu cortul PRIMA DATĂ!

Sper să fie cam două clipuri pe săptămână publicate, dar depinde de cât de mult timp au la dispoziție oamenii pe care îi rog să se filmeze și cât îmi ia montajul (pe care nu îl fac singur).

De scris am scris eu ceva despre sport și tăticie în vreme de coronavirus, dar simțeam nevoie de mai mult.

ce intenționez cu acest proiect?

Apropos de faptul că toată lumea face interviuri cu diverși …eu încerc să mă leg de oameni care nu sunt influenceri. Vreau doar să întreb amici de-ai mei cu afaceri sau ocupații diverse despre cum arată viața lor. Acum este vorba despre cum este în izolare, dar la un moment dat și de la un moment dat va fi despre restul viețiilor.

… un pompier care pedalează cam 14.000 de km pe an sau primul concurs de ultramaraton, făcut de un român, în etape din centru și estul europei. Cum este să sari cu parașuta sau să fii copilot de raliu deși în scaunul cu rotile. Cum este să convingi oamenii să treacă cu învățământul în online pentru că va nevoie (și au avut deptate). Cum să te lupți cu statul să dai fonduri europene și să ajuți minițile tinere. Cum să vinzi biciclete când nimeni nu cumpără. Ce înseamnă să fii fotograf profesionist sau ecologist sau alpinist sau specialist în social media sau guru în parenting.

Citește și →  TU ești PARTE a problemei și PARTE a soluției

În jurul meu sunt o mulțime de oameni foarte mișto care au ceva de spus și cu procupări variate.

Una peste alta vreau să vedeți și să se vadă cam ce face lumea în perioada asta. Cum se reinventează, cum analizează și acționează, cum trece peste energia neconsumată a copiilor. Cum va fi după …

Sper să vă placă.

Între timp a apărut și episodul doi 🙂

…asta e un articol din republica.ro pe subiect care îmi pare tare fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *