Memo și radio sunt chestiuni sinonime. Memo și mountinbike sunt chestiuni similare. Memo și sensibilitatea sunt chestiuni similare.

Dacă primele două afirmații nu vă suprind, ultima cred că vine ca o surpriză pentru mulți dintre noi. Pentru mine nu a fost sensiblitatea ci nivelul ei de profunzime

HEHHEHEHE se vede că am stat puțin cu el pentru că am dobântit puțin din felul lui de a vorbi.

Se zice că radio este despre voce și este adevărat, dar și imaginea cred că joacă un rol important. Dincolo de orice orice om care se dedică susținerii unei cauze este un împătimit al MTB-ului și, targ speranță, al alergatului.

Memo îmi pare tipul de uriaș bând pe care nu e bine să îl superi, mai ales pentru că nu ai de ce.

Am avut ocazia să cunosc foarte mulți oameni până în acest moment, dar sunt puțini cei care m-au marcat. Musiu a reușit cumva prin atitudine, voce și abordare a vieții să facă acest lucru.

Citește și →  cu doi copii

Dacă stai să întrebi ep cineva despre Memo, dincolo de orice, vei auzi afirmația – mamăăăăă cât a reușit să slăbească memo – pentru că DA a slăbit enorm.

Apoi vei auzi despre pasiunea lui. Mă uitam că imediat după ce s-a încehiat perioada de izolare postarea lui a fost despre 175 de km (sper să nimeresc bine) făcuți pe mtb în sudul și nordul bucureștiului. Asta în timp ce eu vorbeam despre alergat. Deh …fiecare cu păsăricile lui.

La final …

Radio, concursuri, comentarii – lucruri care sunt lipsă în viața lui Memo.

Cred că socializarea pentru oamenii activi, de media, este precum aerul și când cineva îți spune că îi lipsesc îmbrpțișările, e sigur o lipsă majoră.

Și mai e ceva ce am obesrvat …în timpul filmării este destul de serios și drept și cred că asta pentru că a fost departe de oameni pentru prea multă vreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *