din momentul în care bebe intră în colectivitate trebuie să vă așteptați la tot felul de boli …rujeolă, varicelă, otită, răceli de toate categoriile, conjunctivită.
Dacă pentru unele sunt tot felul vaccinuri care te scapă de grija și nebunia tratamentului, pentru unele nu sunt vaccinuri și trebuie să te lupți într-un mod clasic.
E tare bine, pentru voi, ca unele dintre boli, bebe să le facă după ce vorbește cât de cât. Zic asta pentru că la o răceală serioasă atunci când are febră, sau o doare capul sau burtica.
De fapt orice durere sau zonă pe careo indică te ajută pe tine să intervi cât mai promt.
Bebe a făcut conjunctivită și a fost tare bine că a putut să îmi spună ce are …Rezolvarea a fost tare simplă,picaturi speciale (la indicația doctorului) de 5 ori pe zi și ochii șterși cu șervețele speciale. Treaba pare simplă, doar că e o adevărată luptă să pui picăturile în ochii. Poate că în primazi te mai lasă,dar spre final ajunge să fie incredibil de dificil. Singura soluție este să te folosești de tot felul de trucuri, de genul …în care ochi vrei să punem prima dată, sauunde stăm …pe covor sau pe canapea sau …dacă nu mă lași să îți pun picături vei dormi singură și nici povestea nu o mai citim împreună.Cred că ați înțeles idea și sper să aveți în vedere să folosiți astfel de trucuri și pe viitor.

Citește și →  cum e viața la 12 ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *