Ai mei iubesc să construiască jucării, să urmărească instrucţiunile …

…Şi să se bucure de rezultat. Păi cum să nu se bucure, că şi noi adulţi ne bucurăm atunci când reuşim să facem ceva cu propriile mâini şi eforturi.

Cu greu mă abţin să vă povestesc lucrurile pe care eu le-am făcut de-a lungul anilor DAR acum zic de ai mei copii.

Sunt la vârsta la care podeaua dormitorului este un mare teren pe care ei trebuie să îşi ridice oraşele. Joaca replică multe dintre aspectele vieţii de zi cu zi şi uneori pare o chestiune foarte serioasă, poate şi de aceea jucăriile par a fi aşa apropiate de realitate.

Cel mai nou set de jucării care ocupă podeaua, este de la playmobil şi este despre preocupările pe care le au amândoi în acest moment. Tea este preocupată de sport – handbal, schi, alergare, echitaţie, iar Radu este bucătar şi conductor de locomotivă.

Citește și →  ce îmi place când reapar desene din copilăria mea - CONCURS

Dacă producătorii de jucării nu intuiesc dorinţele copiilor (atunci când nu le creează) atunci nimeni nu le intuieşte 🙂 aşa că pentru mine a fost uşor să fac o alegere în privinţa setului pentru Tea şi Radu – playmobil citylife.

Cum ziceam, Tea a primit cu mare bucurie setul care este despre o sală de sport şi o sală de clasă. Sunt cele două mari puncte de interes din viaţa ei care sunt şi motiv de joacă. Radu nu a apucat să îşi facă singur setul despre magazinul cu bunătăţi pentru că Tea a fost mai rapidă, dar nu s-a supărat pentru că a descoperit că gogoşile erau prea simpatice.

Cred că este de prisos să zic mai multe, seturi de playmobil puteţi achiziţiona de pe www.aratoys.ro sau din magazinele partenere.

Iată cum arată jucăriile şi cum le-a asamblat Tea:

1. Jucării Playmobil – ÎNGRIJITOR ȘI CHIOSC

https://www.youtube.com/watch?v=YaaYUOWfjyY

2. Jucării Playmobil – SALA DE ISTORIE

3. Jucării Playmobil – SALA DE SPORT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *