În magazine găsești, în mare, câteva tipuri de cădițe.

– cu stativ și accesorii pentru 0-6 luni

– cu formă anatomică 0-12 luni

– simple

Dintre toate lucrurile pe care i le-am cumpărat lui bebe, la cădițe mi-am dat în petic. Altfel spus am cumpărat de toate felurile. Prima …cu stativ, ușoară și ușor de depozitat. A doua …ceva mai mare, simplă, potrivită pentru bebe, pentru bălăcit. A treia cu formă anatomică pentru 0-12 luni și cu un termometru pe margine.

Dintre toate prima cădiță și cea simplă s-au dovedit cele mai bune. Nu spun că e nevoie să cumperi o grămadă de cădițe sau că este nevoie de cădiță. De fapt bebe poate face baie în chiuvetă fără probleme și apoi poate trece în cada voastră cu unul dintre părinți. DAR dacă tot cumpărăți ceva …e bine să știți că cele simple îți permit să îl întorci pe toate părțile pe bebe în timpul băi (lucru greu de făcut într-o băiță cu forme anatomice), în timp ce cădița cu forme anatomice se dovedește practică atunci când este un singur părinte care face baie.

Citește și →  cum faci curățenie cu doi copii în casă

În căutările mele am mai întâlnit și cădițe de voiaj, pliabile (foarte practice) dar destul de inutile dacă te gândești că poți să îi faci baie în chiuvetă sau în cada ta (oricum e vorba de doar câteva zile deci nu e tocmai motiv pentru o investiție), SAU …mai interesant mi-a părut o cădiță pentru chiuvetă hi-tech (e drept că e vorba de o chiuvetă generoasă, iar cădița după luna a 4-a nu-i mai văd rostul) care este bună să te lauzi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *