Am doi copii, două camere, o baie …deci casa e mică. Cam aici mă duc eu cu ideea acestor rânduri, când îți dai seama că ai casa prea mică?

E un fapt cunoscut și faptul că cei doi copii pot sta în aceeași cameră până la un punct. Care e acel punct? Cred că depinde de chimia din fiecare familie.

E la fel de cunoscut și faptul că poți să ai copii care nu pot sta în aceeași cameră pentru că sunt în conflict constant.

În următoarele 10 rânduri veți citi ce e de citit, în restul mă descar eu de energia negativă, de frustrări.

Sunt frustrat maxim pentru că printr-un mix de factori am ajuns să stau mai mult decât am plănuit în acest apartament.

Sunt frustrat pentru că nu am apucat că am o loc unde să evadez cu familia, sub forma unei case de vacanță, o țară într-o versiune modernă.

Sunt frustrat pentru că sunt acele momente în care vrei în baie și vine un copil că are și el o treabă, senzație pe care sunt sigur că o știți în casa cu o singura baie.

Citește și →  cadouri, cadouri, cadouri la infinit. doar eu vreau o pauză?

Sunt frustrat pentru că cel mare vrea liniște pentru fișe și cel mic vrea să se joace și eu vreau să stau întins și soția să aibă o bucătărie mai mare.

Sunt frustrat pentru că încerci niște planuri și palnificări și apar kkt care dau totul peste cap și asta crează tensiune în familie, conflicte mocnite și explozii cu rezultat nefericit.

Sunt frustrat pentru că dacă vorbești cu părinții despre aceast ă problemă simt că le impuți sau le reproșezi ceva și nu este cazul.

Sunt frustrat că eforturile pe care le depun par a fi în van și că acțiunile mele prin care vreau sa schimb lucruri par a fi gloanțe oarbe.

Motivul 8 de frustrare! cum e când mai primești ceva mișto și nu ai unde să îl mai pui? casa mică cred că este și atunci când ai seturi de lego pe care nu le construiești pentru că nu ai unde să le expui. O casă mică este atunci când întinzi șinele de tren și te cațeri pe mobilă ca să le traversezi.

Citește și →  așteptare, frică, plictis, lipsă de inspirație

Sunt frustrat de cum își este afectată viața socială, și așa în relativă „durere”! Când ai făcut ultima dată o petrecere sau ai avut invitați? Eu/noi …atunci când eram doar noi. Apoi a fost cu limită de număr și timp. În curând Tea va dori să facă precum alte colege …să invite la petrecere în pijama …unde???

Sunt frustrat că am găsit 10 motive pentru care sunt frustrat că am casa mică.

Și dacă vine banca acum la mine, parcă văd că tot frustrat ajung să fiu de rezulatul discuțiilor.

Acum sunt într-o pauză de frustrare pentru că a venit banca și analizează situația în care mă găsesc. Apoi vă zic dacă revin sau nu frustrările, oricum întrevăd unele noi legate de amplasarea apartamentului, mobilă …

Hai să fie bine 🙂 că e scos la vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *