Cât e cald şi frumos nu te gândeşti la geacă sau bocanci, apoi brusc te apuci, la primul frig, să le cauţi disperat …

A trecut vacanța copiilor, a trecut momentul în care am experimentat pe toate părțile bocancii și geaca luate de la Veloteca. Am scris despre asta, whatever!

Nici acum, după ceva vreme, nu îmi vine să cred că ăștia au ajuns să vândă altceva decât biciclete.

Să revenim …titlul este despre senzația pe care cred că mulți dintre voi a avut-o măcar odată după ce a cumpărat ceva. Este fix momentul ăla în care ai intrat în magazin și ieși de acolo cu un produs despre care nu ai nicio idee, dar te bucuri acasă să descoperi cât de șmecher este.

_________

Fix așa s-a întâmplat la mine cu geaca Northfinder pe care am ajuns să o iau. Pot completa povestea și cu ce am descoperit despre bocancii Scarpa.

Uite cum subsemnatul intră în magazin, trece printre biciclete și trage stânga spre secțiune multisport. Mă uit la gecile aranjate frumos și veste (de bocanci nu vă mai zic, decât la final) și mă uit și la imaginea mea într-o oglindă.

Citește și →  dinţi, durere, soluţii

Fix cum mă uitam eu îmi zice Geo: „băi da tu pleci la munte! Sper că ai altă geacă pentru că asta …”

Îmi aleg o geacă de pe umeraș, o pun pe mine și îi zic: „asta e, este măsura mea”

Am plecat, am ajuns acasă am aruncat un ochi peste etichete și ce scria pe ele și am agățat-o în cuier.

La două zile am ajuns la munte și trebuie să vă închipuiți următoare scenă: Radu aleargă de colo colo și eu în grabă nu îmi iau toate hainele pe mine (după cum eram obișnuit) și ies val vârtej. Când ajung la baza pârtiei realizez că am pe mine un tricou și un hanorac! În bocanci eram doar cu o pereche de șosete nu tocmai groase. Concluzia – eram destul de nepregătit raportat la ce eram obișnuit.

_________

Tea a stat cu totul 3 ore pe pârtii în fiecare zi, iar Radu dorea să ne vadă continuu, altfel spus trebuia să stau cu picioarele în zăpadă destul de mult.

Citește și →  ce îmi place când reapar desene din copilăria mea - CONCURS

Aveți deja o imagine, sper, și adăugați faptul că eram și puțin plictisit pentru că eram atât de imobil.

Cum stăteam eu, am început să mă uit la bocanci, să văd că am tot felul de șnururi la geacă și fermoare. Mi-am descoperit noile chestii de pe mine. Am făcut poze și am început să trag de șnururile pe care le descopeream și ce fac ele sau cât de tare îmi este frig la picioare etc. Am descoperit că am buzunare secrete sau poziționate deștept pentru chei sau cartele sau ochelari. Am descoperit un șnur ascuns în buzunare care poate să strângă suplimentar talia pentru o mai bună protecție.

Aaaaaaa am avut și de cărat copilul mic la final de tură de schiuri pentru că era obosit maxim. Iar asta are relevanță pentru voi pentru că am descoperit alte fermoare care deschid un fel de fante care te aerisesc sau te răcoresc.

Citește și →  alergii oculare

_________

Pot acum să vă fac o listă cu tot felul de chestii care mi-au plăcut, dar nu are nicio relevanță dacă nu pui geaca pe tine efectiv. Așa vei înțelege mai ușor, sau așa cred.

Ca să închid povestea asta lungă …am avut o săptămână în care m-am îmbrăcat mai puțin decât aș fi crezut, am folosit niște fante cu fermoar de la subțioară pentru a mă aerieni când îl căram pe Radu. Serios …se deschide acolo și intră aer și transpiri mai puțin spre deloc.

Gata …dacă vreți să vedeți că nu vorbesc aiurea mergeți și vedeți despre ce vorbesc. Aaaa ca preț, e similar sau puțin mai jos ca mărcile de găsit în mall-uri.

Despre bocanci, ca să nu rămân dator, e cazul să știți că sunt foarte buni și mă bucur de ei precum un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *