Am publicat zilele trecute un articol despre copiii mei și despre viața mea. Nu este nici primul și nici nu va fi ultimul articol sau acțiune la care se va comenta. Prin prisma meseriei mele, viața mea este publică, deci cine vrea să citească este liber să o facă …cine nu vrea …să citească altceva. Sunt asumat.

Așadar, după ce am publicat articolul cu pricina, care nu conține sfaturi, fix ca restul chestiilor pe care le scriu, am primit un cometariu care m-a lăsat mască …cu acuze, mocangeală, dojeni și insulte de tot felul. Au mai fost și altele, dar cel despre care vă zic mi-a atras atenția prin cât de pe lângă subiect era. Se încadra perfect într-o săptămână în care fusesem înjurat constant pe youtube.

Acum nu zic că nu sunt obișnuit cu astea sau că ar fi prima dată, dar am avut o impresie total ciudată legată de gratuitatea gestului și de cât de paralel era totul față de subiectul pe care îl aveam eu.

Citește și →  La serviciu, pe două roți | Observator.tv

În fine …

Atunci am avut o curiozitate să mă uit și pe la alții prin grădină să văd ce e pe la ei. Bre …e multă răutate, degeaba. Serios acum, pentru ce e așa nu am să înțeleg, mai ales că social media îți oferă posiblitatea să alegi ce vezi. Citeam tot felul de comentarii care erau rele și urâte despre lucruri care sigur le erau necunoscute și asta doar pentru că puteau să fie răi.

Se zice că oamenii aștia, dacă interacționezi cu ei, te ajută să folosești algoritmul social media și o să fii mai bine distribuit. Așa o fi sau poate nu, dar știu că sunt unii care intră special în polemică să obțină vizibilitate, dar eu nu pot.

Am șters odată un comentariu din ăsta, dar apoi a devenit virulent și la postări total random. A trebuit să îi dau ban/block, total aiurea.

Bun …deci mă uitam că sunt mulți care aleg să atace și de cele mai multe ori ajung să se arunce comentarii care nu au nici o substanță, greutate și strică total intenția acelei postări.

Citește și →  jurnal de vacanță cu doi copii - ziua 6

Nu sunt surpins și nici nu ai cum să eviți așa ceva, dar mă întreb și eu – la cel bun?

Eu scriu despre mine, ai mei și nu sunt sfaturi și nici nu caut să obțin comentarii, doar să îi fac și pe alții să se simtă confortabil cu experiențele proprii și cu faptul că pot vorbi despre ele.

Acum că m-am descărcat, vă invit să faceți la fel, pentru că ajută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *