știu că pare o abordare ușor tristă sau melancolică, dar nu este deloc, este doar despre cum se schimbă lucrurile și despre cât de repede cresc ei – copiii.

Mă uit când merg prin magazine la produsele care mi-au marcat viața – servețele umede, scutece, bavețici sau mâncare la borcan. Cred că încă vreo doi ani, cel puțin o parte din ele vor fi în continuarea parte din viața și coșul meu de cumpărături.

Hmmm când era Tea mică au fost momente în care nu aveam de ales și o lăsam cu bunicii și se mai întâmpla să nu fie nimic de mâncare. Bănuiesc că mulți au fost în situația asta. Ei bine, atunci eram disperat să alerg prin magazine să gasesc acea mâncare BIO care să fie pe placul copilei. Ce să vezi, nu prea erau variante, sau dacă erau costau de te lua plânsul. Din fericire am reușit să găsim ceva pe placul Teei și când era vorba de drum lung cu mașina sau vreo ieșire bruscă …pac luam cu noi un borcănel. Cu Radu nu am avut această „problemă”, pe de o parte el nu a fost atras de brocănele pe de altă parte am avut mult mai multe variante.

Citește și →  Amintiri despre cum mi-a arătat tatăl meu țara noastră

Nu știu unde vă faceți cumpărăturile și nu cred că are relevanță acum, dar eu mi-am format un obicei legat de asta. Pentru momente cînd am de umplut firigiderul, o dată pe lună, merg într-un supermarket. În rest aleg să merg în capătul străzii la Lidl. Îmi plac produsele de patiserie, doar că acum nu mai am voie să mănânc, dar nu despre asta e vorba aici.

Știți probabil că au o mulțime de produse marcă proprie sau produse pe care nu le găsești altundeva. Din acest ciclu sunt și produsele pentru bebeluși sau copii mai mici. Tea sau Radu mă mai întreabă (Tea facea asta că radu doar o îngână pe soră-sa) dacă mergem să mai vedem de jucării sau iaurtul ăla sau gelul ăla care miroase frumos.

Cred că fiecare avem măcar un produs preferat. Mda și din ciclu lucruri pentru bebe (că tot bebe le zic, deși au crescut) le mai iau șervețele umede – le mai folosesc în parc să îi șterg sau prin casă când baga mâna prin mâncare sau ceva. Am încercat și scutecele de la ei, dar din obișnunță am revenit la ce foloseam înainte. Mai iau din când în când pentru creșă. Oricum marca Lupilu îmi pare foarte echlibrată la capitolul calitate/preț.

Citește și →  jurnal de vacanță cu doi copii - ziua 2

Aaaaaa la creșă, că tot am adus vorba, aveau o mulțime de bavețici pe care trebuiau să le spele. Am luat odată un pachet de bavețici de unică folosință și am dus-o. S-a nimerit foarte bine, tocmai atunci, toții copii au fost tare neatenți, s-au jucat cu mâncarea și a fost dezastru și rămăseseră fără …așa că ale mele, de unică folosință au venit tare de ajutor.

Cred că despre asta este vorba să faci alegeri deștepte, care să te ajute atunci când trebuie. Când dai de o gamă potrivită copilului tău mic – scutece, mâncare, șervețele e bine să te ții de ea.

Tea este deja o dominșoară și miroase gelurile de duș sau șamponul înainte de a cumpăra. Mă întreabă dacă este pentru copii și pentru vârsta ei (citește și singură, dar vrea să se asigure) apoi miroase tacticos și se uită la imaginea de pe recipient. Astea de la Cien sunt mega fun când te uiți la etichetele lor :))

Citește și →  la locul de joacă

Să vă arăt locul lor din baie să vedeți ce au acolo? :)))) nu vă voi arăta, dar arată și miroase bine.

Acum e nebunie cu pasta de dinți și loțiunea de plajă, dar poate în alt articol.

Vă mulțumesc că mi-ați citit gândurile.

#familiasuntemnoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *