Imediat ce ajungi să afli că vei deveni părinte începi să faci tot felul de planuri și aproape imediat …faci cumpărături. De cele mai multe ori este vorba de cărucior, pătuț, poate cădiță, hăinuțe și biberoane. Să el luăm pe rând.

Cărucioarele sunt o mare loterie. Indiferent de firma producătoare. Asta pentru că se întâmplă foarte des să descoperi că după ce l-ai cumpărat și folosit că este prea greu, nu se strânge cum trebuie sau ocupă prea mult loc. Cu alte cuvinte acestea sunt lucrurile de care trebuie să te interesezi când te apuci să cumperi un cărucior. cărucior

UNU’ LA MÂNĂ – nu trebuie să vă gândiți că ar trebui să fie nou! Sunt foarte multe cărucioare în stare foarte bună, care după ce sunt spălate, sunt ca noi. Mai multe vin și cu toate accesoriile. Altfel spus, ajungi să dai jumătate din ce ai da pe unul nou cu același număr de accesorii.

Citește și →  o mare de bebeluși. în septembrie cu copiii la mare

PS când spun accesorii mă refer la scoică, landou, pelerină de ploaie

DOI LA MÂNĂ – întrebați foarte mult în jurul vostru despre cărucioarele pe care le-au avut alții, apoi încercați să mergeți la cât mai multe babyexpo, babyboom și să ‘trageți/împingeți/demontați’ orice cărucior vă cade în mână. Știu că sună ciudat, dar ar fi minunat să îl probați măcar 10 minute.

PS 2 e foarte important să nu fie mai greu decât e cazul sau să fie complicat de strâns/desfăcut. Voi trebuie să faceți TOT

TREI LA MÂNĂ – un landou îl folosiți cam 4 luni (nu 6 …căci bebe se va ridica în funduleț), scoica e de folosit în mașină (eu unul cred că am folosit-o de cel mult 3 ori) și după 9 luni devine prea mică. Oricum în primele 6 luni, să zicem, se poate folosi doar landoul, adică și la plimbare și în mașină. Din momentul în care folosiți căruciorul constant vor fi intersante alte aspecte.

Citește și →  review pegperego book 51s

PS 3 scoica o puteți împurumuta, deci nu e nevoie să dați banii pe ea.

PATRU LA MÂNĂ – roțile mai mari s-au dovedit mai practice decât cele mici, locul de depozitare trebuie să fie generos căci veți merge la cumpărături, materialul trebuie să îl lase pe bebe să respire (oricum avem prostul obicei să îi înfofolim pe cei mici)

PS 4 coletto, quinny și inglesina au fost opținile mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *