Pentru că știu foarte multe doamne și domnișoare interesate de zodie, de zodii și de cum ne influențază aspectele vieții …iată că am gasit așa ceva pe elle.ro

Te-ai gândit vreodată cum te-ar putea influenţa zodia ta în rolul de părinte? Poate eşti prea tânără ca să ai copii încă, sau poate eşti deja mamă, oricare ar fi cazul tău, este interesant de văzut ce are de spus semnul tău zodiacal despre cum ţi-ai creşte copiii.

Nu este dimineaţă de weeekend în care să nu am măcar o mică discuţie despre zodii, despre cum stăm cu bani şi mai ales despre cum sunt copii noştrii în funcţie de zodia lor. Uneori mai discutăm şi despre faptul că multe femei se întreabă dacăvor fi bune de mamă, dacă se vor descurca, dacă vor trece peste toate momentele dificile fără ajutor, fără să o ia la fugă.

Ca să sumarizez despre bărbaţi nu se scrie despre cum vor fi taţi în funcţie de zodie şi e ok pentru că la un anumit nivel e mult mai important ca mamele să fie aşezate, liniştite, împăcate şi relaxate pentru că atunci şi bebe va fi cuminte, aşezat, liniştit.

Citește și →  Clima s-a schimbat și facem prea puțin să mai salvăm ceva

berbec

  • pasiunea ta le va alimenta succesul copiilor tai

taur

  • vei fi răbdătoare

gemeni

  • vei fi o bună ascultătoare

rac

  • e posibil să fii posesivă

…asta ca să vă faceţi o idee. textul complet l-am găsit aici – Ce fel de parinte vei fi, in functie de zodia ta – Elle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *