…tot. Tot se schimbă! Cel puţin aşa s-a înttâmplat în cazul meu.
Dar dacă ești pregătit pentru asta, schimbarea nu te deranjează sau te deranjează mai puțin.
În primul rând se schimbă viața sexuală. Unii au parte până în luna a opta (PS nu există riscuri DE NICI UN FEL pentru făt). Alții episodic…descrește de la lună la lună, până dispare. Ultima categorie, este no sex. Apropos sexul reapare… la un moment dat, atunci când jumătatea se va simți din nou bine cu ea însăși.
În al doilea rând se schimbă toată chimia femeii… schimbările de stare sunt mai dese decât de obicei, poftele sunt prezente și limitele culinare dispar (poftele pot fi luate de tată și atunci se rotunjesc amândoi). De aici și aspectul fizic suferă modificări.
În al treilea rând se schimbă programul de zi cu zi (ieșiri la restaurant/club) se schimbă concediul, se schimbă mașina, se schimbă mobila, se schimbă lucrurile cărora le acorzi interes.
Ziceam că se schimbă mașina… DA trebuie să ai în vedere un portbagaj generos, o anumită ținută de drum, 5 locuri… o sa dezvolt altădată.
Se schimbă concediile… păi în funcție de luna în care este însărcinată se poate merge cu avionul sau nu.
Încep să se cearnă prietenii. Sunt puțini cei care vor rămâne în preajma ta. Este destul de greu de înțeles că o seară se încheie mult mai repede, că nu se fumează, că se mănâncă anumite lucruri (dacă sunt probleme) sau că nu poate merge „la sinaia să bea o cafea la două dimineața”.

Citește și →  cărți pentru tătici şi mămici

PS: există și excepții, dar nu uitați sunt excepții :)). vă spun pe larg în alt articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *