Hi, Woogie!”

„Hi, what’s up?”

Sunt primele cuvinte pe care ți le-ar spune Woogie, micul asistent personal ce poate deveni partenerul de învățătură al copilului tău. Da, Woogie e un extraterestru curios ajuns pe Pământ, e puțin dezorientat și are nevoie de un prieten uman cu care să facă echipă și să petreacă timp, învățând și împărtășind din cunoștințele sale.

woogieCine este?

Suntem o echipă de români cu experiență și cunoștințe specifice industriei, ce construim o tehnologie menită să adreseze și să rezolve probleme comune și inerente în viața oricărui părinte.

Woogie e (până în acest moment) un prototip ce își propune să ajute copiii între 6 și 12 ani să învețe mai ușor, cu drag și să-și sporească cunoștințele generale. Știe să comunice doar în limba engleză, dar asta nu mai e demult o problemă pentru cei mici. Îl creăm atât părinții, cât mai ales copiii să descopere ce cool și interesant este să înveți prin comunicare directă, în detrimentul tabletei sau a smart phone-ului. Și asta pentru că Woogie oferă răspuns, interacțiune, o modalitate nouă, diferită de a relaționa cu tehnologia.

Citește și →  jucăriile lui bebe

Ca să intrăm în detalii tehnice, este vorba despre un gadget cu voce, hardware cu inteligență artificială ce folosește tehnologie speech recognition și machine learning, se alimentează constant de la priză și rămâne în camera copiilor pentru a le împărtăși informații relevante (în funcție de vârsta, sexul copilului și, desigur, anul școlar).

„L-am creat pe Woogie pentru a fi un companion amuzant, care face glume și pune muzică, oferă o interacțiune similară celei umane și ajută copiii să rezolve, să repete și să-și însușească noțiunile predate la școală, în activități extracuriculare sau pur și simplu curiozități. Credem că Woogie poate fi o cale naturală de a comunica cu tehnologia.”

În acest moment este vorba despre un prototip denumit Beta-Woogie (MVP – Minimum Viable Product) și știe să facă o mulțime de lucruri: răspunde la întrebări enciclopedice, al căror răspuns poate fi găsit pe site-uri de tipul Wikipedia (de exemplu: ”Define..” sau ”What is..”), la întrebări mai complicate, cum ar fi cele de comparație (”What is the difference between mammals and reptiles?” sau ”What is the tallest mountain in the world?”), pune muzică, spune povești scurte la comenzile ”Tell me a story” sau zice glume la comanda ”Tell me a joke”.

Citește și →  aplicații Apple/Android

Unde îl putem întâlni și testa pe Woogie?

Prietenii sunt tare importanți. Sperăm să devii unul dintre ei, așa că te invităm cu drag să faci cunoștință cu Woogie în cadrul unui test sau, și mai simplu, prin adoptarea temporară a unui Beta-Woogie pentru copilul tău. În cutia lui Beta-Woogie vei gasi toate informațiile despre Plug and Play pentru o primă experiență grozavă. Aici afli cum îl poți obține pe micul prieten extraterestru.

Care sunt planurile de viitor

Suntem bucuroși că s-au spus multe lucruri frumoase despre Woogie, cum ar fi că e cel mai tare start-up românesc din ultimii ani (a trecut prin acceleratorul MVP Academy, a câștigat 200 Seconds of Fame organizat de ICEE Fest, iar din toamna va fi parte din Boot Camp London, poate cel mai bun accelerator hardware din Europa) și că, în era inteligenței artificiale, a realității augmentate și a smart house-ului, poate deveni un fenomen mondial.

Este în plin proces activarea și testarea locală a 30 de Beta-Woogie, pregătim intens campania Kickstarter din noiembrie 2016 și apoi lansarea pe piața din SUA.

Citește și →  șantierul din gură, nevoia de a merge la dentist

 Cine sunt părinții lui Woogie

E un startup tech românesc dezvoltat de o echipă de 10 oameni ce au competențe și experiență extinsă în hardware, software, inginerie, marketing, au lucrat împreună în proiecte de educație, storytelling, crowdfunding șamd. Echipa lui Woogie este condusă de Bogdan Coman, ce are 20 de ani de experiență antreprenorială.

 Mai multe informații se găsesc pe website www.hiwoogie.com, pe grupul de FB facebook.com/groups/woogiefriends/ și pe pagina de brand facebook.com/hiwoogie/. Iar despre echipa, mai multe pe www.aliensbydaria.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *