1Îmi place să alerg. Asta nu e o știre :). Copiii trebuie să facă mișcare, să alerge să bată mingea să danseze să fie activi, asta e o știre!

A mai mare adunare de copii în mișcare e cu ocazia maratoanelor, atunci când există o cursă a copiilor, dar copii sunt și în ziua cursei alături de părinți pentru a susține pe cineva care aleargă sau pur și simplu să se bucure de atmosferă.IMG_4882

Ei se bucură foarte tare atunci când aleargă pentru a primi o medalie, sau atunci când stau pe margine și bat palma cu aletgătorii, e un soi de apropiere cu oameni necunoscuți care vine din plăcerea provocată de eveniment și care ajută copilul să fie mai deschis, mai sociabil, atras de sport …etc

Fetița mea nu a lipsit de la nici o alergare majoră la care am participat și nu a ratat poza de final cu medalia mea de gâtul ei, pentru că ea a crezut (și nu am contrazis-o niciodată) că alerg pentru ea, medalia aia e pentru ea.

Citește și →  viaţa cu doi copii

Deschid acum o discuție pe care o voi aprofunda cu altă ocazie, legat de momentul la care se poate apuca de alergat sau de biciclit. Există pentru ambele momente propice și mai puțin propice, dar sportul e cel  mai bun lucru care i se poate întâmpla unui copil.

 

Sursă: Cerere în căsătorie inedită | Observator.t

PS …fiică-mea merge la înot de 2 luni, de la vârsta de 3 ani și vreo 4 luni și e minunat (dacă aveam cum aș fi mers cu ea mai din timp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *