1Îmi place să alerg. Asta nu e o știre :). Copiii trebuie să facă mișcare, să alerge să bată mingea să danseze să fie activi, asta e o știre!

A mai mare adunare de copii în mișcare e cu ocazia maratoanelor, atunci când există o cursă a copiilor, dar copii sunt și în ziua cursei alături de părinți pentru a susține pe cineva care aleargă sau pur și simplu să se bucure de atmosferă.IMG_4882

Ei se bucură foarte tare atunci când aleargă pentru a primi o medalie, sau atunci când stau pe margine și bat palma cu aletgătorii, e un soi de apropiere cu oameni necunoscuți care vine din plăcerea provocată de eveniment și care ajută copilul să fie mai deschis, mai sociabil, atras de sport …etc

Fetița mea nu a lipsit de la nici o alergare majoră la care am participat și nu a ratat poza de final cu medalia mea de gâtul ei, pentru că ea a crezut (și nu am contrazis-o niciodată) că alerg pentru ea, medalia aia e pentru ea.

Citește și →  sport, copii, sănătate, amintiri

Deschid acum o discuție pe care o voi aprofunda cu altă ocazie, legat de momentul la care se poate apuca de alergat sau de biciclit. Există pentru ambele momente propice și mai puțin propice, dar sportul e cel  mai bun lucru care i se poate întâmpla unui copil.

 

Sursă: Cerere în căsătorie inedită | Observator.t

PS …fiică-mea merge la înot de 2 luni, de la vârsta de 3 ani și vreo 4 luni și e minunat (dacă aveam cum aș fi mers cu ea mai din timp)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *