în principiu noi aștia 4dads nu suntem mai cu moț, sigura chestie ce ne leagă este curajul și dorința de a ieși în față. PUNCT.

cel mai greu lucru, așa am considerat și consider, este să mă uit la mine după ce am făcut înregistrarea unui episod. mereu îmi sare în ochi cum îmi ating nasul de prea multe ori, sau stau cocoșat, părul arată ca dracu, par neatent … sunt multe. mai observ ceva, că sunt momente când ne fură gândurile și ieșim din visare cu un anumit tip de zâmbet. să vă uitați și voi …

Hai că am luat-o pe arătură. Să revin la subiect.

am început chestia asta, deja de 4 luni cred, și deja am senzația că mă cunosc cu oameni aștia de foarte multă vreme. dacă stai să te gândești le-am povestit lor mai multe chestii decât multor oameni pe care îi consider prieteni vechi. le-am povestit lor multe lucruri într-un interval extrem de mic și totul a venit natural.

Citește și →  copiii și tehnologia

cred că eram toți , cumva în acel loc pregătiți sau dornici să facem asta. dacă noi simțim asta sigur mai sunt și alții ca noi, adică tați sau părinți care simt la fel.

4dads este despre a vedea că nu ești singurul care are probleme de când este tată.

4dads este despre descifrarea rolului de tată.

4dads este despre a ști că nu ești singurul care se ceartă cu soția și se luptă să recâștige intimitatea de dinainte de copil.

4dads este despre relația cu tine, cu tatăl și mama ta, despre relația cu bunicii și lumea.

4dads este despre cum ne lovește viața și scutecele murdare, orele de nesomn, problemele de la work, banii care se termină aiurea, despre cum nu îți mai amintești cum era înainte de a fii tată.

4dads este despre cum oameni diferiți pot găsi un punct comun, pentru copilul tău sau copilul din tine, și cum experiența unuia poate fi suport pentru tine.

Citește și →  Clima s-a schimbat și facem prea puțin să mai salvăm ceva

4dads este despre cum este să fii tată, soț, un om mai bun.

4dads este un sprijin pentru mine, neașteptat, care poate fi un sprijin și pentru tine. a nu se înțelege că este precum …sunt daniel, am 35 de ani și sunt tată de 7 ani :))))))))

4dads este despre ce vrei tu să fie dacă te ajută

__________________

4dads nu vor fi doar ascunși după un ecran de calculator și activi pe rețelele sociale …vor fi pe SCENĂ, FAȚĂ ÎN FAȚĂ, pentru că viața este reală, ca noi și ca voi.

Pe 23.03, adică sâmbătă viitoare, la MOVIEPLEX, cel de la plaza romania, de la ora 9 fix 🙂

Pentru cine nu știe cu unsprezece săli și peste 2500 de locuri, Cinema Movieplex oferă clienților săi un confort sporit prin echiparea cu fotolii Figueras de 57 de cm lățime și 1,2 metri spațiu între rânduri, important pentru confortul dumneavoastră, și o experiență audio/video excelentă dată de ultima generație de acustică Dolby Digital Surround și echipamente de proiecție Cinemeccanica si Barco. 

Citește și →  începător pentru a doua oară

4dads sunt

Dan Cruceru – taticool.eu

Alex Zamfir – celmaibuntata.ro

Cezar Ionașcu – domnideromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *