… Nu e deloc ușor! Adică doi copii înseamnă cu totul altceva față de 1 copil (ptiu …ce adevăr necunoscut am zis eu aici).
Să ne înțelegem …îmi mai doresc un copil și lumea mi-a tot spus că e o chestie grea ce vreau eu. Pentru că mă consider în putere am tendința ca astfel de lucruri să nu le iau în serios până la capăt, doar că odată cu vacanța de iarna am trăit o experiență care a adus multă lumină pe strada mea.cu doi copii
E musai să mai știți că am avut parte de varianta ușoară a acestei experiențe și că în urma ei am descoperit că oricând pot deveni dădacă :))
Deci …timp de două zile a trebuit să „jonglez” între dorințele, doleanțele, pretențiile și răsfățurile a două domnișoare. A trebuit să servim micul dejun, să plecăm la plimbare doar după ce ne-am ales bluzițele și încălțările potrivite, să încercăm să împăcăm meniul de la masa de prânz …să facem baie și să mergem la somn după cititul poveștii potrivite de seară.
Idea de baza este că dacă ști să te folosești de vârsta celei mari pentru a fi o „soră” mai mare și scapi sau eviți dulciurile pe post de pedeapsă/rcompensă ai sa te bucuri de o experiență demnă de transformat într-un articol.
Cu doi copi este greu, dar plăcerea pe care o ai atunci când te ascultă în timp ce povestești lucruri pe care le văd, modul la care te țin în brațe după ce le-ai luat un suvenir sau cum se bucură de plimbarea cu mașina.
Am mai descoperit că DIN NOU …RĂBDAREA este cheia „succesurilor” și cum ai dezvoltat relația cu cei mici de-a lungul vremii. Pentru că m-am jucat și preocupat de fiică-mea, la fel și de fata nașilor totul a decurs normal, firesc, am avut parte de autoritate în fața lor.
Imi doresc și mai tare un al doilea copil 🙂 şi se zice că e indicat ca între ei să fie o diferenţă de 3 ani.

Citește și →  Copilul meu are cont pe Goodreads!!!

 

Articolul publicat in Life si etichetat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *