Mai am puțin și împlinesc 15 ani de când am intrat în televiziune

„să îți fie de râs dinții aia Osmanovici, că parcă nici nu îimai vine omului să zâmbească lângă tine când te apuci să îți arăți și măselele!”

este una dintre cele mai frecvente care mi se spun de când am ajuns să lucrez în televiziune.

deci cum am ajuns să lucrez în televiune și mai apoi să nu mai lucrez? simplu …omul potrivit la locul potrivt 🙂 în ambele situații.

Totul a început la cursul de marketing internațional, atunci când în timpul cursului de limbă germană, colegul meu Claudiu (nu mai este printre noi) a primit un telefon. Delia îl invita la o probă pentru un post de prezentator meteo pentru un canal tv care urma să apară.

El a decis că este foarte în regulă cu ceea ce făcea la radio așa că s-a uitat către mine și a zis să încerc eu.

Am primit nr de telefon al unui producător – Zărescu – iar atunci când l-am sunat, din cauză de emoții, i-am pocit numele. A fost o nebunie timp de 1 oră și puțin. Cald, într-un costum care era mai mare, am fost băgat în studio, apoi trimis la cafea și fără să apuc să citesc ceva intivat în studio.

Citește și →  nu mai îmi plac petrecerile cu Moș Crăciun

Fartaeș a fost foarte de ajutor, mai ales după ce a văzut că nu văzusem în viața mea promter, chroma, lumini, așa că mi-a dat câteva sfaturi pe repede înainte.

A venit un tip care m-a cablat (adică mi-a pus cască și lavalieră) apoi m-am așezat pe locul indicat și am auzit că trebuie să vorbesc. Am început să citesc automat și îl observam pe Fartaeș în spatele camerei cum face semne.

După ce am terminat, am mulțumit și am spus că sunt pregătit să dau proba pentru că am înțeles cum funcționează totul, dar am aflat stupefiat că „asta a fost proba, te sunăm noi!”.

F**K mi-am zis în minte și am plecat.

Au trecut două săptămâni și am primit telefon. „Ana Maria Caia mă numesc, putem să ne vedem la o cafea”.

Am băut cafeaua și am „bătut palma”.

Mi-a părut așa ciudat prima dată când am intrat în redacție. Erau toți cu ochii în calculatoare, agitați și vorbind despre și cu multe cifre – bine ai venit la the money channel!

Citește și →  ce faci cât e mama în maternitate

Din acel moment am trecut într-o viteză superioară – am fost trimis la tuns, la probat de haine, la învățat lucruri de spre vreme și la dicție.

Tot ce știam ca normal până în acel moment s-a schimbat tare de tot, motiv pentru care am decis să găsesc o ancoră pentru a nu mă trage televiziunea în mirajul ei. Ancora a fost alergatul și mai apoi biciclitul și mersul cu metroul sau autobuzul la serviciu.

Dacă stau acum să mă gândesc la ceva care să îmi fi atras atenția în mod special nu aș putea spune despre ceva anume.

Știu că sunt mai multe nume care îmi vin în minte: Răzvan, Tony, Sorin, Ivanescu, Lavinia, Popeasca, Leocadia, Fifi, Daniela, Octavia, Simona, Geanina, Zarescu, Silviu, Fumuru, Alin, Gherghita, Irina …(să mă ierte cei care nu sunt numiți) și care au făcut ceva ce pe mine m-a dus puțin mai sus, m-a schimbat.

Sunt mândru de ce am reușit și reușesc în televiziune 😜

Am reușit să conving că trebuie vorbit despre alergare despre biciclit despre familie și lucruri care nu fac rating.

Citește și →  relaţia dintre fraţi

Am reușit să cunosc foare mulți oameni care fac lucruri extraordinare pentru semnii lor, care schimbă cu adevărat.

Am reușit să cunosc oameni celebri – actori, sportivi, cântăreți, influenceri de tot felul.

A reușit să pornesc și să duc la bun sfărșit un maraton tv de 37 de ore și efortul meu alaturi de cei peste 70 de invitați pentru Kassandra – un record mondial, neoficial, dar un record.

Am reușit să fac chestii, să văd lucruri pe care o viață „normală” le-ar fi adus foarte greu.

Dar cred că cel mai important este că am reușit să adun oameni în categoria prieteni, oameni pe care să mă pot baza.

A urmat o pauză interesantă 🙂 cu multe învățăminte și câteva nume Răzvam Vera, Simona, Andreea, Mioara, Cristi …

Apoi de 1 decembrie 2020 am bătut virtual palma (pentru că pandemie) pentru a reveni în televiziune.

Așa lista de nume a devenit mai generoasă …Anca, Vlad, Irina, Marina, Cristi, Liliana, Septimiu, Simona (altă Simona), Luciana, Vlad, Roxana …și probabil că se mai lungi odată cu trecerea anilor.

Mulțumesc tuturor 😘

 

Articolul publicat in Life si etichetat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *