:)) prima dată la noi știu cum a fost și despre asta vreau să vă povestesc.

sâmbătă a fost primul eveniment de tipul stand-up partenting, gândit și susținut de tați, 4 la număr, adică #4dads.

A fost cu emoții, altfel de cum ne așteptam, le fel cum ne așteptam și peste așteptări :))

Am scris până acum două articole în care vorbesc despre ce înseamnă #4dads și încotro mergem, dacă vreți acesta va fi al treilea, deși nu este deloc cazul.

Cum s-a încheiat?

Neașteptat pentru mine. Tonul discuției a devenit foarte serios, tonalitatea a scăzut mult, lacrimile erau în colțul ochilor. După câteva reprize de râs, măștile au dispărut și au fost momente de sinceritate în public și cu public pe care eu nu le-a mai întâlnit.

La final, după ce ne-am ridicat, ne-am luat de mână și am mulțumit publicului (așa cum se face la teatru) am făcut o adunare și ne-am felicitat, iar eu am spus că voi aștepta un mail de critică de la Dan, un mail plin de sentiment de la Alex și un „bravo, să îi dăm înainte” de la Cezar.

Mailul a venit rapid de la Alex, care nu s-a dezis. A reușit să lovească, cum doar el știe, cu o mângâiere chestiunile pe care le-am spus noi. Nu i-a răspuns niciunul. Cred că așa cum e greu să vorbești după Cezar, așa este greu să aduci cuvinte în propoziții după ce scrie Alex.

Citește și →  ce urăsc la cei care nu au copii, dar vorbesc despre asta

Le-am dat băieților cuvintele invitatelor noastre și ceea ce spun acum, și ei nu știu, este seria de poze venită de la Dna doctor Herdea a doua zi. Găsise căni care erau inscripționate cu ‘dads’ și care credea că este opera noastră, modul nostru de a ne face cunoscuți. A spus că a pus în coș mai multe pentru că dorește să ne susțină. Le-a pus la loc când i-am spus că noi nu am făcut, încă, niciun material promoțional cu #4dads.

A fost greu la final, dar a fost frumos să văd că din sală plecaseră doar cei care nu au avut încotro (copil, somn copil, copil relatez problems)

Cum a fost la mijloc?

senzație! A fost o energie așa de bună și de pozitivă care a fost încheiată cu un discurs senzație al Dn-ei doctor Valeria Herdea. Când vine un profesionist care este recunoscut pentru coloana vertebrală, iar rezultatele vorbesc în locul dumneaei, și spune că ce faci tu acolo (cu încă 3 tați) este ce trebuie să fie făcut și este ce lipsește …ajungi să ai inima cât un bou de mare.

Citește și →  știți când mi-a fost cel mai frică?

Constat că astfel de momente sunt cele care confirmă ceea ce faci tu. Oamenii din sală care preferă se te asculte, în loc să te întrerupă, specialiștii care îți acordă încrederea lor, asta ajunge să fie cartea ta de vizită, cartea de vizită a #4dads.

Mi-a plăcut tare cum Alex întreba sala dacă vrea să zică ceva, să interacționeze cu noi sau Dna doctor dar sala tăcea, iar Dna Herdea spunea „nu întreabă, vor să asculte, lasă-i”.

Mda …interesant și ceva nou pentru mine.

Cum a început?

Asta a fost cel mai greu, pentru că cel care spune primele cuvinte este cel care setează nivelul față de așteptări ale sălii, este cel care setează o stare …și acela am fost eu.

Cezar mi-a sugerat o regie cu hârtie mototolită, emoția jucată și abordarea discursului. Ce am zis a fost scris și rescris de câteva ori. Prima dată în viața mea, de când scriu și am făcut așa ceva. Momentul ăsta a fost așa de important pentru Dan încât a vrut să vadă negru pe alb ce urmează să spun.

Citește și →  ai tăi dorm în weekend? la noi la 6:30 e trezirea!

În mașină am repetat în mod repetat ce urma să spun. Nici la live-uri nu făceam așa :))

Mi-a plăcut tare modul la care m-a aprobat și susținut din priviri și gesturi Cezar și zâmbetul din sala venit de la Dna Herdea. Mulțumesc.

Invitați?

Au fost câțiva în sală, dar cu adevărat curajoase au fost cele trei doamne care au venit alături de noi.

Le-am prezentat, dar merită să o mai fac și acum:

– Anca Bălășoiu

– Valeria Herdea

– Dana Lupșa

Fiecare a avut un rol important, aducând un input din zona de specialitate în discursul nostru de stand-up parenting marca #4dads.

Locație

pai am avut încredere în noi și am țintit sus, adică am țintit sus și am ales Movieplex, de la Plaza Mall. O sală de 200 de locuri, iar noi am ocupat, pe bune, 80 de locuri -ish.

______________________

Dacă ar fi să închei apoteotic ar trebui să folosesc mailul trimis de Alex după eveniment. Nu o voi face, a fost doar pentru noi și nimeni altcineva. E în regulă să știți că era intitulat WOWx3.

Toate cele bune 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *