Mă refer la programul pe care îl ai 5 zile pe săptămână, sau 7 zile sau 2?

Timp de aproape 8 ani am avut 5 zile acasă (cu ghilimelele de rigoare) și 2 libere. Acum este invers.

Pe de altă parte ziua începe la ora 6:30-7 și se termină pe la 21-21:30. Mă refer la programul copiiilor, pentru că el dictează tot restul activităților de peste zi.

DECI …CUM ESTE?

Din multe puncte de vedere poți să îi spui că este haotic sau aglomerat și din ce descopăr este influențat de cât de mare îți este casa, de cât de departe este serviciul/grădința/școala/parcul.

Al meu este uneori de nedescris. Mi se întâplă să fug la birou pentru că vreau să evadez puțin.

Mai bine să încep cu începutul, săptămâna!

Cât timp am avut zilele săptămânii la dispoziție, aveam dimineața numai a mea. Apoi restul zilei era dedicat activităților legate de copii, drumuri către engleză, dansuri etc. Pentru vikend era mai complicat. Dincolo de trezitul la ore nefirești, atunci când ajungeam acasă eram cam rupt de somn și dura ceva până intram în ritm; adică târziu pentru a face chestii cu toții.

Citește și →  sacrificiu - update

Apoi s-a schimat programul și am trecut la 5 zile la work și vikend liber. Dimineața este acum pentru dus copilul la creșă (de Tea se ocupă soția pentru că este în drumul ei), apoi nu prea mai este timp pentru mine, că de …am de ajuns la birou.

Care era programul mai potrivit/bun pentru mine?

Dacă mă gândesc la cât timp mai am pentru mine, varianta cu muncit în vikend. Dacă mă gândesc la mine și la cât timp petreceam cu TOATĂ familia și la câte oportunități aveam să facem TOȚI lucruri, atunci varianta cu 5 zile la birou și vikend liber e mai bună.

Continui cu programul peste zi

Dacă intru în amănunt și mă refer la cum arată o zi …e o altă poveste. Am plecat acum 7 ani de la 3 ore de somn pe noapte și tot atâtea adunate din bucăți în restul de 21 de ore, din cele 24 ale unei zile. Am trecut la 7 ore de somn pe noapte și 1h pe zi până acum 3 ani, când am revenit la 3 ore pe noapte și 0h în restul de 21.

Citește și →  ce înseamnă să fii tată - Tați în AER

Acum s-au așezat lucrurile, mă rog vom vedea pentru cât timp, dar de principiu știu cam cum arată ziua sau săptămâna.

Trezirea este pe la 7-7:10 chiar și în vikend. Apoi mersul la creșă cu Radu. Dacă e liniște la muncă atunci pot să și alerg vreo 5 km înainte de birou. După masă se recuperează copilul mic și două zile pe săptămână se duce copilul mare la handbal. Probabil că în curând va veni și engleza în program. Seara vine cu așezat la masă, duș și povestit ziua și citit de pe la 19:30 până spre 21. La 21:30 de cele mai multe ori se intră la somn.

Pentru vikend este de cele mai multe ori vorba de o alergare mai lungă sau o tură cu bicicleta și în rest family time (cu tot ce înseamnă asta).

Pare stabil totul, vedem cât ține!

La voi, așa de curiozitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *