Competiție cu un copil de 4 ani și unul de 8, fix asta nu credeam că voi ajunge să spun :))

De fapt eu mi-am propus să ajung la 96 de ani tocmai pentru a avea copiii alături de mine în competiții. Treaba este că deja sunt în competiții cu mine și soția :))

Acum ceva vreme, nu mai știu clar când Tea a primit o brățară vivofit Jr.2. Am scris (și aici) și filmat la vremea respectivă despre experiența asta. La cel moment și până în vara asta eram trei care aveam drept subiect „câți pași ai făcut azi?”.

Cum a început…

Tea a dobândit (motivat) un Forerunner 45S și din acel moment brățara a trecut la Radu. Vă jur că din acel moment sunt (suntem) șocați de cât de activ este Radu. Adică știam că este băgat în priză, îl vedeam, dar când vezi la finalul zilei că și-a bifat de 3 ori activitatea zilnică … Adică e vai de noi :)))

Citește și →  când să îmi trimit copilul în tabără? să îl trimit? de la ce vârstă?

Am făcut „greșeala” de a porni un challenge cu el și voi fi obligat să ies la alergat ca sa țin pasul, deși Tea a început și ea (de dragul noului ceas) să bage mișcare.

Divaghez puțin și vă zic că o altă chestie la care ne întrecem, dar doar cu Tea, este nivelul de stres și body battery. Căutăm dimineața să vedem cât de încărcați suntem și tot așa facem și la finalul zilei.

Am observat…

Cumva am observat că apariția acestor ceasuri/brățări a fost un impuls pentru a face mișcare. Dacă stați să vă gândiți cred că și alții pe care și cunoașteți (poate chiar voi) sunt în aceeași situație.

Pentru o scurtă perioadă soția a avut un vivomove style și mi-a atras atenția într-un mod civilizat că era obișnuită cu mai multe informații și interacțiune. Comparativ cu modelele precedente (seria vivoactive și forerunner) noul model Venu este la nivelul așteptărilor ei.

Noroc că Tea nu este atât de dornică să încerce modele, încă! E drept că are și încheietura mică, deci opțiuni foarte puține. Noroc că și Radu este mititel și nu vrea chestii, dar simt că peste ceva vreme voi scrie ce modele noi avem toți la mână.

Citește și →  Ce am învățat după 5 zile cu bicicleta prin București

Apropos în imagine avem după cum urmează: un Venu, Fenix 6xprosolar, Forerunner 45S și un Vivofit Jr2.

Oare ce or mai inventa ca să fiu în competiție cu ai mei copii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *