Scriam acum ceva vreme despre jucăriile pentru copii mari …și mici, adică vorbeam despre LEGO. Cărămizile alea mici care deși nu par mare lucru, devin mega chestii după câteva minute sau ore. Deci fiica-mea e foarte hotărâtă să mă implice în jocurile ei. Nu mă plâng, deși sunt cam multe păpuși și mult roz. Astfel am ajuns să am acasă mare parte din seria LEGO Friends, dar mai nou, asta nu mai e de ajuns, pentru că vrem și LEGO Disney Princess. Ca să vă convingeți cât de mult vrea acest tip de LEGO am ajuns să am (adică să aibă ea) două prințese Rapunzel :)).

Cum așa? Păi după ce am luat o cutie unde era un cărucior cu flori și cornuri, am descoperit că, ce să vezi:), nu se poate fără turn, că nu are farmec dacă nu e ca în poveste, ca în desenele animate. Cum care turn, zău așa… E ăla unde locuiește Rapunzel cu Pascal (un cameleon simpatic) și de unde va fi salvată de Flinn Ryder. Dacă nimic din ce am scris nu vă sună cunoscut atunci e MUSAI să vedeți Tangled (așa i-a zis copmania Disney basmului Fraților Grimm).

Citește și →  KINOdiseea - pentru copii sau copilul din noi

Deci la LEGO chestia asta se numește Turnul lui Rapunzel 🙂 După cum arată pozele, turnul cu pricina a venit de ziua ei și a fost prima dată de când primește jucării tip lego, în care s-a implicat cu adevărat. Adică a stat să aleagă piesele, să mi le dea acolo unde îi părea prea complicat sau să îmi ceară să îi dau la mână piesele pentru a le asambla ea. Toata chestiunea a durat în acest ritm cam 2 ore și jumătate. Rezultatul a fost pe măsura efortului, iar încântarea ei a fost și încântarea mea.

Și cum credeți că am combătut avalanșa de prințese și roz și Friends și iepurași și căluți și Disney??? Simplu cu LEGO StarWars 🙂


Știu că pe cutie scrie 7-12 ani …dar și eu sunt copil :), mereu voi fi copilul părinților mei.

PS poate mă îndeletnicesc să fac poze la colecția pe care o avem eu și copila mea și să vedeți ce amploare are nebunia asta frumoasă numită LEGO.

Citește și →  cine este șeful la voi în casă? cine are puterea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *