Încă de la vârste fragede cam toți părinții vor să-și învețe copii să vorbească engleză, germană, fraceză, spaniolă și mai știu eu câte altele. Consideră că, astfel, copiii lor vor avea mai multe șanse mai târziu în viață. E drept că în viață competiția începe din pruncie (cam devreme dacă mă întrebi pe mine pentru că se pierde frumusețea copilăriei), dar nici nu ai cum să ignori că un copil care știe încă de mic o limbă străină va avea mai multe atuuri, mai târziu, în viață.

Acestea fiind zise, cred că ați auzit destule discuții între părinți despre grădinițe, școli, cursuri de limbi străine … din acelea de genul „care e cea mai bună?”, „care este recunoscută în afară?”, „cât costă una bună?”.
Acu nu zic că am răspunsul la toate întrebările, dar AM UN RĂSPUNS – Shakespeare School, școala unde copiii vin cu drag la cursuri.

Am ajuns să vorbesc despre acestă școală din simplul motiv … că fiica mea va avea nevoie de cursuri de engleză cât de curând și voiam să am un răspuns cât mai bun la întrebările părinților din parc.
Pe scurt imaginea de ansamblu este următoarea. Shakespeare School are o echipă de profesori tineri care reușesc mult mai ușor să se apropie de copii, și mai important cunosc engleza de astăzi. Dacă stau bine să mă gândesc, eu (și cei din generația mea) am învățat engleza de prin filme și mai apoi de prin cărți. M-am specilizat și rafinat în vorbire cu ajutorul discuțiilor cu alți englezi (vorbitori de engleză) și vreau mai mult pentru fiica mea!

Citește și →  ce îi puneți de mâncare copilului în ghiozdan? are o gustare la el?

Shakespeare School are o abordare care mie mi-a lipsit …mișcare, muzică, elemente vizuale sau alte tipuri de abordări în funcție de copil și aptitudinile acestuia. Este evident că ei (n.a. copii) au parte de proiecții și diverse activități la tabla interactivă, manuale cu suport audio și video, jocuri și concursuri, tot felul de „drăcii” care fac ca ceva care nu îți vine tocmai natural (limba engleză) să devină o plăcere „indispensabilă” pentru cel mic.
Mi-a plăcut foarte tare că sunt ținut la curent despre progresul copilului meu și, mai mult, că îmi sunt sugerate modalități prin care el poate avansa.

Dacă sunteți tentați … sau aveți copii îndeajuns de mari (vă puteți duce copiii la cursuri de engleză la Shakespeare School încă de la 4 ani), pe 1 septembrie, Shakespeare School, dă START la înscrieri în anul școlar 2014 – 2015, la oricare dintre sedii, așa ca vă puteți rezerva un loc într-una dintre grupe. Nu trebuie să vă faceți griji de nivelul copilului, pentru că veți avea parte de o testare gratuită și o consultație cu unul dintre profesori.

Citește și →  căpușe - 3 pași simpli să nu ai probleme

Toate informațiile despre înscriere și varietatea de cursuri oferite te așteaptă pe site-ul Shakespeare School, la tel: 021.230.2006 sau pe e-mail, la info@shakespeare-school.ro.
Vă țin pumnii și aștept să îmi împărtășiți impresiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *