Vă rog să faceți un exercițiu de imaginație și să vă gândiți cam ce desene din copilăria voastră ați vrea să le revedeți sau să aibă o continuare. Hai că nu e greu, plus că sunt sigur că se întâmplă să spuneți despre cum vă jucați voi cu elasticul, sau cu paiaua, sau cu gornetele sau țările sau …și aștia mici habar nu au, dar ați vrea să aibă.

E fix din ciclul  pe vremea mea …și ce păcat că nu se mai joacă cum o făceam noi … Cam despre asta este vorba, ne-ar plăcea să fie cât mai multe lucruri din copilăria noastră și în copilăria copiilor noștri. La fel și-au dorit și părinții noștrii, acum ne-a venit nou rândul 🙂

Curse Trăsnite, este unul dintre desenele animate despre care știe aproape oricine are acum între 30 și 40 de ani. Interesant este că desenul, în sine, este cu mult mai vechi, de prin anii 60. Pentru cine nu știe Dick este un pilot de curse cu o mașină la fel de mov ca și îmbrăcămintea lui, care alături de un câine cu un râs tare ciudat încearcă să câștige curse care se desfășoară în diferite colțuri ale lumii. Din păcate pentru el, plătește prețul pentru faptul că este necinstit. El mereu, dar mereu, încearcă să îi saboteze pe ceilalți concurenți pentru a ieși în câștig. Cel puțin așa era pe vremea mea 🙂 acum cu noua serie …lucrurile nu știu cum stau.

Citește și →  cum poți avea RECHIZITE GRATUIT pentru 30 de elevi

Parcă mă și văd cum stau cu Tea sau cu Radu (puțin probabil) la televizor să ne uităm la Curse Trăsnite. Dacă pe vremea mea Wacky Races nu erau dublate, deci mă obiga să caut un adult pentru traducere, acum Curse Trăsnite sunt dublate, deci cei mici nu vor avea nevoie de translator :))

E ciudat sentimentul, cumva, că desene de când eram eu mic revin acum și devin parte din copilăria copiilor mei. E ca și cum aș da mai departe ceva.

Tata nu mi-a dat desenele cu Mihaela, eu, sunt ceva mai norocos și pot să le „las” copiilor mei desenele astea animate, în timp ce petrec și timp cu ei. Nu e singurul exemplu, dar este unul dintre cele mai elocvente. E ca și cum s-ar întoarce Sandy Bell sau Șerifii Stelari, doar că ei nu s-au întors …Dick Dastardly, cățelul lui, Muttley și Mean Machine – Curse Trăsnite.

De când am început să scriu aceste rânduri îmi vine în minte cum râde câinele și cum îi este strigat de către Dick atunci când totul se tremină nu așa de bine – Muttleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy ….buf :)))))

Citește și →  am construit un oraș din borcănele. Un fel de avap

Ca să nu mai zic de tipa în roz (nu i-am reținut numele niciodată) care e mai ceva ca James Bond cu trusele ei de machiaj și mașina ei mega dotată …o să vedeți.

Urmăriți “Curse Trăsnite” din 20 noiembrie la Boomerang, de luni până vineri, de la ora 17.25.

Și dacă tot ați ajns aici vă propun să câștigați o cană cu personajele de mai sus. Am zece căni și tot ce trebuie să faceți este un share la articol sau un comentariu. Aveți fix 5 zile la dispoziție 🙂 adică timp destul pentru orice șofer care se respectă.

18 comentarii pe “ce îmi place când reapar desene din copilăria mea – CONCURS

  1. Tudor spune:

    Am cateva CD-uri cu Sandy Bell. Abia astept sa mai creasca putin si sa scot de la cutia cu amintiri cd-urile cu desenele animate haioase de pe vremea noastra.

  2. Tudor spune:

    Am cateva CD-uri cu Sandy Bell. Abia astept sa mai creasca putin si sa scot de la cutia cu amintiri cd-urile cu desenele animate haioase de pe vremea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *