Bunicii sunt o binecuvântare …de cele mai multe ori. Despre bunici se pot scrie cărţi …s-au scris şi se vor mai scrie, doar eu îi am menţionaţi în vreo 3 articole.
Ei sunt foarte dornici să aibă grijă de puiul tău, vor să îl plimbe, să îi dea să mănânce …să îl crească. De multe ori așa se întâmplă, pentru că părinții consideră, din varii motive, că e o varinată mai bună decât creșa/grădinița. Doar că …ei vor avea grijă de bebe după cu știu ei, după cum v-au crescut pe voi.
Bebe se dezvoltă de la o săptământă la alta, de la o zi la alta și cerințele lui se modifică în același ritm, iar bunicii nu țin mereu pasul. Părinților …încercați să vorbiți cu bunicii, explicați-le cum trebuie să vorbească, să interacționeze cu puiul vostru.
Mă uit la ai mei părinți care au momente în care nu înțeleg ce vrea bebe sau cum trebuie să se joace sau să vorbească, cu toate că nu lipsesc din preajma ei mai mult de 2 zile.
Concluzia …răbdare cu bebe și cu bunicii. Bebe întreabă pentru a-și lărgi orizonturile, bunicii nu întreabă pentru că ‘știu’ și trebuie ca voi să aveți răbdare să le explicați.

Citește și →  Cantonament, descoperire, MTB, oameni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *