Viitori părinți intră în vria cumpărăturilor imediat ce au văzut două linii pe testul de sarcină. Pentru ei au fost create târguri și expoziții cu vânzare. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi este – comparație – asta se poate face aici ca nici altundeva. Dincolo de orice ai posibilitatea să verifici toate mărcile de produse, să vezi avantajele și dezavantajele, să fi un tată responsabil. De aici până la cumpărături efectivă nu este decât un pas, pe care îl faci sau nu la un astfel de târg.
Am zis pentru ei (proaspeții părinți), ținând cont de restul viitorilor părinților care sunt mult mai cumpătați și cântăreața mai mult decizia de cumpărare.
Să vă exemplific. Eram în luna a șasea și un amic mă sună să îmi spună că tocmai ce s-a întors de la o expoziție/târg pentru copii și a luat cărucior, scaun de mașină la prețuri bune. Imediat am intrat pe internet pentru a vedea de câțiva bani am nevoie …și am plecat. După două ore de expoziție am descoperit că în mare nu erau oferte speciale sau reduceri importante, DAR erau foarte multe firme și puteam face comparații. De fapt cele două ore, obositoare pentru soția mea însărciantă, s-au dovedit practice pentru că am reușit să cântărim mult mai bine opțiunile.
Prin comparație un alt amic a ajuns la o astfel de expoziție/târg și s-a simțit în raiul cumpărăturilor pentru bebe. A cumpărat până nu a mai avut loc în mașină să intre el.
Eu unul sunt adeptul cumpărăturilor on-line, în primul rând din punctul de vedere al prețurilor (vorbesc aici de ebay, amazon…) care sunt mult mai atractive. Nu am nimic cu târgurile sau expozițiile de profil, doar că îmi pare logic ca în astfel de ocazii prețurile să fie reduse față de alt moment.
Decizia vă aparține!

Citește și →  pentru copilul din noi ...LEGO

PS și parcă ar fi bine să fie mult mai interactive cu viitorii părinți. Unele sunt… pline de ateliere și cursuri practice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *