Cabana Hug este (a fost) intenția noastră de a evada în fiecare weekend (care nu ne-a reușit*) și la care poți ajunge foarte ușor dacă dai pe 🚗 Waze sau accesezi site lor.

Nu este un text plătit sau o experiență sponsorizată, ca să se știe de la bunul început!

Cred că printre multele învățături ale acestei perioade a fost și aceea de a aprecia mult mai mult cât de mult frumos găsești dacă te apuci să cauți. Nu este ca si cum nu știam acest lucru, dar este fix ca atunci când după ploaie apare soarele, după răceală ieși afară, după o durere de spate vine un masaj …te bucuri ca un copil de o bomboană!

Așadar, anul trecut am avut acea evadare de 1300 de km prin țară, care m-a lămurit cum este un drum lung ce sigur devine obositor pentru mine și ai mei. Uite așa am ajuns la concluzia că acea experiență este de repetat, dar și că putem încera și evadări scurte, de 2 nopți.

Deci … “primul episod” …

Am zis că vom încerca să ieșim în fiecare weekend. Am zis, pentru că uneori de la intenție la realizare mai pot apărea și alte lucruri.

Citește și →  știți când mi-a fost cel mai frică?

Așadar, se făcea într-o joi o întrebare mai mult în joacă…

“- Plecăm și noi mâine pe undeva?

…iar vineri, într-o pauză de work from home, a apărut și rezervarea la Cabana Hug.

Nu mi-a rămas decât să fac bagajele rapid și să pregătesc mașina pentru ca vineri la ora 17 să fiu unul dintre mulții bucureșteni care fug din capitală.

Când fugi doar două nopți, dincolo de verificarea prognozei meteo, doar bagajul și plinul la mașină mai rămân de făcut. Prognoza zicea de zăpadă …ceea ce a fost și a bucurat mult copiii și soare a doua zi …ceea ce a fost și eu am ieșit la alergat.

Cum rezervarea a fost făcută din scurt și mai mult bazată pe poze și impresiile altora și impuls nu am avut varianta „cu mâncare”, deci era musai să fie surse de aprovizionare pe drum sau în apropiere. Ceea ce au fost …un fel de plimbare de 40 de minute cu tot cu stat la coadă.

Citește și →  scaun de mașină altfel

Cabana Hug

Nu știu dacă i-aș zice cabană, pentru că în mintea mea asta înseamnă puțin altceva decât am găsit. Cumva mi-a părut ca o vilă cochetă, ascunsă de ochii străzii, gândită pentru un cuplu care vrea să se piardă, dar să fie în civilizație. Noi ne încadram la family friendly pentru că găzdoiul a pus canapea extensibilă, așa că la parter i-am parcat pe copii, iar la etaj …am fost noi 2…boși.

Cum mic-dejun nu aveam și nici vreo altă masă, a trebuit să ne organizăm nițel, iar aici gazda a venit la fix. A lăsat un mega coș cu fructe, ouă, apă, cafea, pâine, plăcintă de casă și multe alte trebuitoare unui trai de 2 zile. De fapt dacă îți doreai …nu aveai de ce să ieși pentru că ai toate dotările, plus un net bun :).

Cu ocazia acoperirii mesei de prânz am descoperit că sunt multe locuri în Breaza de unde poți comanda și primi mâncarea acasă, ceea ce a însemnat prânzul. Că nu aveam chef să gătim …doar eram evadați.

Citește și →  pisica Nuța şi piraţii de cașcaval

Servicii

Am vrut curățenie, liniște, evadare în pandemie fără prea multă socializare, aer curat, loc de joacă pentru copii, loc de găsit inspirația pentru mine ca să scriu, dotări, loc de plimbat, loc de alergat, loc de curățat creierii, buget cheltuit decent.

Am bifat tot 👍.

Impresii finale

NU vreau să fac aici un review …ci mai degrabă să vă zic că e o opțiune mișto dacă vrei să fugi cu jumătatea …dar dacă iei și copiii e la fel de bine. Despre preț …nu e relevant să vă zic ce și cum pentru că orice rezervarea făcută în ultimul moment e mai puțin prietenoasă față de una făcută mai din timp.

________

*acum că nu a reușit nu e bai pentru că îmi pare mai important să fie echilibru între dorințele celor din familie și evadări …ori am descoperit că nu mereu unul sau altul dorește evadări (mama mea ce am mai folosit acest termen😂)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *