E 31 mai şi m-am trezit şi eu la spartul tîrgului să vă spun ce lucruri minunate au de gînd să face cei de la Gaşca Zurli de 1 iunie. Mă rog, ei nu se vor opri doar la această zi şi la Palatul Ştirbey, vor merge prim mai multe locuri de prin Bucureşti şi ţară pentru că peste tot sunt copii care vor să ăi vadă pe cei de la Zurli.

Deci …mîine de la ora 12 (asta înseamnă că mai e timp să vă organizaţi chiar dacă anunţ aşa tîrziu) porţile Palatului Ştirbey se dechid pentru distacţie …da ce distracţie – jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și bineînțeles cu un super show Gașca Zurli!

10 hectare de verde, destul loc să „scapi de copilul tau” şi el să scape de tine :). Eu unul aş alerga şi poate aş încerca o întrecere, dar voi fi la muncă, aşa că am încredere că fata mea va face asta în locul meu.

Citește și →  vulcanul care erupe - de jucat cu al tău copil

Zic asta pentru că bărbaţii rămîn mereu băieţi (copii) şi eu unul nu fac excepţie, mai ales că în fiecare dimineaţă de 1 iunie, mama mă sună să îmi zică LA MULŢI ANI.

Dar să revin la Gaşca Zurli şi la detaliile organizatorice

Accesul în incintă se poate face de la ora 12.00.

La ora 16.00 porniesc jocurile şi concursurie, iar la ora 17.00 pe scenă se joaca spectacolul Aventurile Iepuraşului în Pădurea Poveştilor . Seara se încheie cu un super spectacol cu Gaşca Zurli.

Intrarea este liberă. Evenimentul este un cadou pentru toţi copiii oferit de Domeniul Știrbey, Gaşca Zurli, Europa FM, Observator Antena 1, cu sprijinul Carrefour si Pegas.

“Ne bucurăm că putem să ne întâlnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie într-un loc atât de frumos cum e Domeniul Știrbey. Sper să petreacă o zi minunată şi să se bucure de atât de mult verde. Este o întâlnire cadou, intrarea pe Domeniu e liberă . Ne vom strădui sa le oferim cateva surprize iar întâlnirea cu Gaşca Zurli cu siguranță va fi Cireașa de pe tort. Aşteptăm prietenii să fie zurli de 1 Iunie! “ declară Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

Citește și →  alergii alimentare și alegerea grădiniței - guest post Oana Popescu

Accesul pe domeniu este gratuit. Avem un spaţiu generos pe care îl punem la dispoziţie, iar până la începerea activităţilor vizitatorii pot mânca la restaurantul de pe domeniu, se pot delecta cu o prăjitură la standul special amenajat pentru această zi, pot închiria cai şi ponei, sub supravegherea instructorilor nostri sau, dacă vremea va permite, se pot distra în cele două piscine” promite Dan Cociş, manager Domeniul Stirbey

“Europa FM este alături de cei mici, dar şi de cei mari, în cea mai frumoasă zi în care serbăm copilăria. Susţinem cu drag evenimentele realizate de Zurli ”, ne-a spus George Zafiu, directorul de programe EuropaFM.

De 1 iunie, fii ZURLI!

Programul complet al evenimentului:

12.00 – Se deschid porţile. Program de voie

16.00- 17.00 – Jocuri şi concursuri

17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURAŞULUI ÎN PĂDUREA POVEŞTILOR

18.00-19.00- Jocuri şi concursuri

19.00- Gaşca Zurli

 

Adresa Domeniului Stirbey este Strada Știrbei-Vodă 36, Buftea

Contact Domeniul Stirbey – 0737847239

Citește și →  ce jocuri, board games sau psp4 folosiți?

www.domeniulstirbey.ro

 

*Accesul la piscină şi închirierea cailor şi poneilor este contra cost.

 

Deci  …pe cai …întîi de fier ca e destul de departe, iar apoi …

Să vă distraţi şi să umpleţi FB-ul de poze frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *