Dar am mai cautat și din vorbă în vorbă, din site în site …am descoperit… Lichtenstein! Da, țara cu care ne întâlnim cel puțin o dată la patru ani în preliminariile pentru un campionat de fotbal. ‘Înghesuit’ între Austria și Elvetia, micul principat are multe de oferit.

În primul rând, drumeții montane!!! Noi, aștia mari, înțelegem de ce ne-ar atrage, dar de ce ar vrea un copil sa le încerce? Ei bine, pentru ca sunt tematice – cum ar fi Poteca Planetei, pentru micul astronaut din familia voastră sau Poteca Legendelor Walser pentru mica prințesă. Tot aici găsim și mini-trenulețul CityTrain, care își croieîte drum pe străduțele capitalei Vaduz și care face oprire pe langa crame (sunteți cu bebe deci nu vă puteți gândi la băut) și desigur la Castelul Vaduz. Locuitorii principatului îmbrățișează caracteristica de destinație pentru familii, motiv pentru care hotelurile au pachete speciale pentru părinți obosiți, cum ar fi un restaurant cu supraveghere sau cu locu de joacă, astfel încât voi să vă puteți bucura de o cină liniștită în doi.

Citește și →  sexy beach sau cum poți face față pauzei de sex

NB nu vă gândiți la bani prea mult când vine vorba de plimbări (dacă vânați ofertele nu va fi foarte scump), gândiți-vă la ce descoperiți voi și cât de mult îl va ajuta pe cel mic(ă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *