ploaia ocupă în sufletul meu un loc special. este legată de câteva evenimente importante și care mi-au marcat istoria personală.

ENOUGH is ENOUGH …parcă e deja de prea multă vreme anunțată ploaia latv/radio/net și zilele cu soare sunt așa de rare încât sunt vânate mai ceva ca ofertele de blackfriday.

Am impresia că nu mai știu când au fost mai multe zile legate fără ploaie, cu soare bând și vânt cât trebuie.

Știu că poți face orice când plouă, doar să ai hainele potrivite, doar că a fost prea mult de data asta. Mă uit la soarele de afară, am ochelarii de soare la îndemînă și vreau să nu îl deochi vorbind despre el. Nu m-ar mira până termin de scris articolul sau voi să îl citiți să dea iar cu ploaie

Am un copil care este în priză, care vrea pe bicicletă și nu mai vrea geacă sau umbrelă.

Am o fată care vrea pe bicicletă (asta se va repeta) care vrea joacă în parc cu prietenele, care vrea pe jos și nu cu mașina.

Citește și →  eu scriu cu greșeli aproape de fiecare dată

Am o soție care a ajuns să urască umbrela și hainele care sunt prea subțiri de dimineață și prea groase după masă.

Vreau la muncă pe bicicletă sau la ture mai lungi. Vreau să nu mai folosesc mașina pentru mișcat copii. Vreau …

Urmează un alt weekend în care, ce să vezi, se anunță ploaie. Eu vreau să fiu prezent cu 200% (vorba unor oameni din fotbal) la Prima Evadare și să am copiii mulțumiți și dacă plouă ar putea fii un mare fâs.

Am tocit aplicațiile și site-urile de prognoze, caut ca un disperat să vad când vine o pauză și să o pot maximiza la maximum :)))))) Cred că mai sunt vreo jdemiii care fac la fel. Aici găsești prognoza care mi-a părut de-a lungul timpului cea mai bună.

Nici nu mai are rost să vorbesc despre cât și cum mă chinui (că nu sunt singurul) să ocup timpul copiilor, al meu, îmi doresc să nu mai plouă.

Citește și →  radu a împlinit 3 ani, tea e știrbă de doi dinți

PS – Respect celor din Londra (ca să nu zic UK).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *