Zilele trecute eram cu fetița mea prin metrou, mergeam spre Piața Romană și am fost oprit de o doamnă/domnișoară să mă felicite pentru ce fac, pentru importanța pe care o acord sportului și modul în care aduc mișcarea în viața copiilor mei. Vă mărturiesc că m-am simțit măgulit, apoi mândru, apoi fericit. Cum să nu fii mândru când vezi că gesturile tale nu trec neobservate și par că au relevață pentru cei din jur. Fericit am fost pentru că eforturile mele dau rezultate …oamenii văd că se poate să faci sport alături de ai tăi copii, că faci sport pentru a-i ajuta pe alții, că faci sport pentru tine.

Ați auzit de #HappyMoves …sunt destul de sigur că ați auzit. Am fost parte a acestui eveniment și mă bucur nespus că s-a întâmplat așa pentru că am văzut că se poate să organizezi un eveniment sporiv și nu numai, pentru întrega familie, să fie gratuit!, iar oamenii să nu se bulucească, să nu se îmbulzească. Cele două zile, că atât ține, au fost pline de la ora 10 dimineața la 10 seara (despre eveniment și ce va urma …găsiți aici).

Citește și →  cum am ajuns să fiu în competiție cu Radu și Tea
[fvplayer src=”https://www.danielosmanovici.ro/wp-content/uploads/2016/06/Video.mov” width=”568″ height=”320″]

Filmulețul astă e un preview …și aș dori să vă artă și poze din timpul distracției, doar că nu am pentru că am fost peste tot și am fost în vrie …abia puteai să te ții după mine. Am intrat într-o bulă plină cu aer pentru a alerga pe apă, apoi am intrat într-un costum acoperit cu arici și am sărit pe o trambulină și am rămas lipit la înălțime pe un perete, apoi am alergat printre cauciucuri, apoi am …și asta a fost doar sâmbătă. Duminică a plouat tare de tot, dar imediat ce am terminat un jurnal, ploaia s-a oprit și am alergat la crosul #HappyMoves …vreo 5 km.

M-am distrat tare și am văzut familii care făceau același lucru …printre alergători era o familie cu bebe în cărucior, iar unul dintre costumele care mi-au atras atenția era al unei fete care era de fapt o gravidă 🙂

Să nu uit …eu am fost „certat” că nu eram cu fata mea, noroc că am explicat că sunt între jurnale și nu am avut variante.

Citește și →  clasa 1, lucrurile devin serioase

A fost frumos și a fost pentru taotă familia și  (mă repet) a fost gratuit șinu a fost aglomerat, a fost plin de oameni frumoși care vor să facă sport, să se bucure de aer, de compania altora, de weekend.

Treaba asta cu #HappyMoves ajunge în mai multe orașe din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *