Mi-a venit cheful de concediu :). Mi-a (re)venit cheful de Băile Felix. Păi cum, așa tocmai de Băile Felix? Păi uite cum …prin vară m-am gândit să încerc un concediu prin România și am căutat intens un loc unde să fie apă (nu mai vroiam mare), soare, liniște și liniștit, verde, aer curat, oameni frumoși și prețuri decente …pentru familie. Am vrut prea mult?

Când mi-am dat seama ce vreau am înțeles (bănuit) că doar o stațiune de tip balneo ar putea să mă satisfacă, dar CARE ar fi aceea? Întrebarea șmi pare legitimă de vreme ce „noi” am avut grijă să nu îngrijim cum se cuvine lucrurile care ar putea să aducă bani și prestigiu țării (dar asta e o altă discuție). Ca să nu mai lungesc vorba am găsit Băile Felix. Daaaaa acele băi unde auziți că merg bunicii atunci când au probleme, acolo unde tineretul este o specie rară, acolo unde e departe și se ajunge greu, acolo unde nu „s-a schimbat nimic de pe vremea lui pazvante”. Vă dați seama că am dat ceva telefoane, am săpat și am descoperit că viziunea mea era eronată – Băile Felix s-a schimbat și se schimbă.

Citește și →  cui îi mai pasă de siguranța copiilor (în mașină, pe trotuar, în viață)? - TAȚI ÎN AER

Au fost 6 zile exact așa cum mi-am dorit …soare, liniște, familie, mâncare bună, prețuri decente, oameni frumoși. Am fot cazat la Hotel President și asta pentru că există în imediata apropiere un AquaPark, adică exact ce își dorea fata mea …bălăceală fără limite.

Pentru cei porniți din București sau orice oraș din moldova, marele minus e drumul, pentru că e lungggggg, nu e tocmai bun (pe alocuri) și la 10-12 ore te gândești că mai bine ai merge în Grecia sau Bulgaria. Parte bună e că atunci când ajungi și vezi ce te așteaptă îți trece supărarea.

Mi-a plăcut cazarea, mâncarea, dar cel mai mult mi-a plăcut numărul de piscine și apa (după ce am numărat 10 piscine, m-am oprit) potrivite pentru copii. Mi-a plăcut că era curat, că dacă puteam să am grijă și de mine (după atâtea concursuri) făcând recuperare și diverse tratamente. Mi-a plăcut că erau familii, că cei de acolo au înțeles că vin familii și ca atare meniul de peste zi reflecta asta. Mi-a plăcut că era aproape de Oradea (care e un oraș numai bun de luat la picior). Mi-a plăcut că am avut o pădure la dispoziție pentru alergat. Mi-a plăcut că am avut unde să mă dau cu bița (așa se spune pe acolo la bicicletă). Mi-a plăcut că soția a putut să se odihnească în timp ce eu mă „muram” în piscină cu fata mea. Mi-a plăcut că apa avea undeva între 27 și 38 de grade. Mi-a plăcut că din cameră până în bazinul din aquapark făceam fix 10 minute. Mi-a plăcut că lumea m-a tratat normal, nu ca pe unul pe care după ce l-au văzut la TV, îl văd acum în slip printre ei. Oricum dacă vă apucați că citiți despre hotel, veți vedea că locul e pentru familii.

Citește și →  Azi e ZIUA lui! E tata, e bunicul, e prietenul meu

Sincer vă zic că am fost surprins, încă mai sunt surprins de ce am găsit acolo și de ce am aflat că urmează să se schimbe. Dacă se va întâmpla jumătate din ce am auzit, la anul e musai să mă întorc acolo.

hotel president
aripa noua
hotel president
aqua park president
hotel president
camera

PS …pentru cei mai mine vă mai spun că la Băile Felix e sezon TOT ANUL. Apa e mereu caldă și hotelul mereu deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *