când ai copii e greu cu intimitatea.

aș vrea să văd câți părinți nu au măcar o poveste despre copilul care a intrat în baie într-un moment nepotrivit. Aș vrea să aflu cum au reacționat părinții prinși în fapt în timpul unei partide de sex.

Vin și eu ca omul de la muncă, o zi lungă, și simt nevoia să intru  în baie și să fiu cu mine, DOAR CU MINE.

Bunicii își luau la revedere, lume gărlă pe hol în fața ușii de la baie. Deja era ciudat, dar nimic nu s-a comparat cu momentul în care Radu a deschis ușa larg să mă întrebe ce fac.

Era senin ca o zi de vară și curios precum maimuța george :))

A decis că ee cazul să intre și el să facă ce fac eu. Degeaba am încercat să amân momentul intrării lui, era prea hotărât. Și-a luat tacticos olița și s-a asezat în fața mea.

A urmat un tir de întrebări legat de orice și despre momentul în care ne găseam, iar după fiecare răspuns îmi spunea „vreau să văd!”. Nici nu știu dacă să reproduc întrebările, nu cred că are vreun rost, ideea este că nu m-a slăbit deloc.

Citește și →  la drum cu mașina

Fix în momentele alea mă gândeam cu jind la o casă cu două băi. Fix în momentul ală mă gândeam cât de bine era dacă aș fi închis cu cheia. Fix în momentul ăla mă gândeam în câte feluri poate fi comentată această experiență când și dacă va fi relatată.

În timp ce faceam toate acestea, dincolo de ușă adulții rămași încercau să îl convingă pe Radu să iasă și să îmi acorde intimitatea de care aveam nevoie.

Am ajuns să povestesc acest episod, care este cel mai recent, pentru că în ultima vreme parcă s-au aglomerat prea tare.

NU mi-am pus problema leagtă de intimitatea din cuplu pentru că Tea a fost a locul ei și

 

 

 

 

la mine e doar o poveste legată de baie, duș, tronul regelui. la alții se lasă cu ce îi faci lu mami?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *