Acesta este un articol în două părţi despre jucăria (cadoul) lui bebe Vald.

Prima este despre o jucărie specifică pe care nepotul meu o descoperă şi de care este foarte încântat! Dar, ca să o descopere el, a trebuit să o descopăr eu mai întâi. Probabil că aţi descoperit că sunt o mulţime de magazine on-line de unde poţi cumpăra cam tot ce îţi doreşti. Preţurile fac diferenţa de cele mai multe ori, deşi eu aş adăuga şi alte criterii. Buuuun după o căutare sănătoasă am ajuns să găsesc ce îmi doresc aici. E ciudat să zic că eu îmi doresc pentru că trebuia să mă gândesc ce anume ar fi de interes pentru bebe Vlad. Dincolo de varietatea pe care am găsit-o pe site, mi-a plăcut că s-au mişcat repede şi că erau pe stoc jucăriile, că nu am găsit mesaje de genul „verificaţi telefonic” sau „stoc epuizat”. Insist  asupra acestor aspecte pentru că ce mi-a plăcut mie sigur va fi şi pe placul altora.

Citește și →  copiii și animalele

Cum spuneam …bebe a fost captivat rapid, mai ales că „dracia” are culori haioase şi sunete pe măsură, motiv pentru care fiică-mea (de trei ani şi) a vrut-o şi ea instantaneu.

jucaria lu' bebe Vlad

A doua parte este despre jucării în general. Dacă am observat ceva despre interesul celor mici este că ei au tendinţa să se ataşeze de lucruri pe care noi le ignorăm complet. Poate de aceea site-urile de specialitate sunt pline ochi, atât de pline încât după câteva minute ai părul permanent. Am băgat de seamă că de multe ori (de cele mai multe ori) bebe prinde drag de vreo etichetă uriaşă, o sticlă de plastic sau te miri ce. De aici şi dificultatea în a găsi o paletă cât mai variată. Partea mai puţin bună la livrările magazinelor on-line este că nu poţi verifica coletul la sosire…să bagi o scurtă probă şi dacă nu e în regulă să o timiţi înapoi. Mă rog sunt şi excepţii.

PS 1 – iată ce zice mama lu’ bebe Vald depsre copil şi jucărie la o zi după ce i-am dat-o …
„deci racul asta de jucarie nu are buton on/off, sau de reglat volumul, in rest e ok: intuitiv de folosit (porneste la apasarea carcasei nu doar a stelutei de mare)…culori puternice… dar lu bebe ii place cel mai mult sa stea pe spate, sa il preseze de piept ca pornind vibreaza si canta si apoi ii rontaie de zor clestii.”

Citește și →  e mai bine să cumperi lucruri pentru bebe dintr-un magazin

PS 2 – dacă greşiţi şi bateţi adresa fără un „s” ajungeţi la un site partener al celui pe care am găsit eu ce căutam 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *