Ziua trei de vacanță a venit după ziua 2, care a fost foarte intensă și, în care ziua 2, eu nu m-am recuperat după ziua 1 :))

Cu alte cuvinte, după atâta apă cu Radu și Tea și ceva vin la masa de seară am căzut lat. Atât de lat încât nici nu am mai ajuns în patul meu, am adormit în camera copiilor.

Partea bună a fost că la 6:30 au dat să facă ochi, dar imediat ce m-au văzut au decis să mai doarmă puțin. Și am mai dormit încă 1 oră, au mai dormit încă o oră.

Am decis azi să încercăm toboganele. De fapt fetele de la începutul începutului au vrut acolo, doar că am amânat noi experiența ca să nu rămână Radu singur.

Deci azi am plecat pe la 10 la tobogane și la 12:15 fix Tea și Alexandra au venit și au spus – nu mai putem, vrem în cameră – așa că …am trecut în cameră și am așteptat masa de prânz.

Citește și →  când nu poți ieși afară, citește cărți!

Cât am fost plecat cu fetele, Radu s-a jucat în piscina de copii cu mai mulți băieți, așa că nici nu a sesizat că restul trupei a dispărut. Fericit că am revenit 🙂

Ziua 3 de vacanță a continuat cu o masă copioasă și apoi un somn adânc. Cumva am descoperit că am reușit să dormim TOȚI, cam 2 ore jumătate. Am picat lați 🙂

Ce putea veni după un somn? Apăăăăăăă, după cum ar spune Radu.

Singura diferență este că apa nu a durat foarte mult. Ne-a venit pofta de înghețată și am decis să mergem în centru, înainte de masa de seară să vedem ce găsim. Am găsit un italian simpatic care avea o gelaterie cu tot felul de arome așa că …am făcut un festin și ne-am bucurat și apoi am revenit la hotel.

Drumul între hotel și centru este prin pădure, vreo 800 de metri, și pentru că sunt și niște bălți sunt niște mega țânțari înfometați. Radu a încercat și a reușit să se oprească la fiecare să arunce cu pietre :). Tânțarii s-au înfruptat pe cinste și ei.

Citește și →  singur cu doi copii la mare

În fiecare seară la hotel este și un moment artistic. După 5 ani vă puteți da seama că ne cam cunoaștem cu toți pe la felix și Radu a învățat repertoriul și acționează în consecință. Dacă l-ați vedea, ați muri de râs și de dragul lui.

Este ora 23 și abia mai pot scrie. Vreau somn.

Mâine sper să ajungem prin Oradea la plimbare.

Urmează ziua 4 de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *