Iar m-am trezit la ora 9. E vacanță, asta în cazul în care ați uitat.

Ieri (adică azi când am reușit să public) am rămas dator cu câteva nimicuri.

PS1 ieri m-am jucat cu un aparat de la fuji care scoate poze pe hartie imediat ce le faci. Conceptul nu este nou, dar pentru mine a fost senzațional să mă joc și să am rezultaul așa de repede în mână. Azi trebuie să caut film 🙂

REZOLVARE – nu am găsit film și nici nu am apucat să găsesc un loc unde să developez un film clasic, mai caut

PS2 e publicat abia acum pentru că aseară am servit un vin rose foarte bun.

REZOLVARE – în seara asta am să încerc un vin spumant

PS3 eram pregătit să ies la alergat la ora 6, dar am adormit după ora 2. Credeți că am alergat? Vă spun în jurnalul zilei a 6-a

REZOLVARE – nu am apucat să alerg, dar am reușit să fac rost de bicicletă și să mă plimb puțin. oricum în ziua a 5-a nu am alergat

Citește și →  Evadare (sau turism în pandemie) la Potcoava

______________________

Deci azi a fost o zi care a fost împărțită în două de vreme. Până la ora ora 18 a fost sufocant, ca mai apoi să plouă până pe la 20:30.

Apa sau bălăcitul au fost reduse destul de mult de soare și căldură. Căldura ne-a trimis destul de repede în cameră, dar asta a avut și o parte bună. Băieții mari au plututplec în oraș, în timp ce fetele mari au putut citi sau sta pe laptop. Copiii au băgat somn.

Băieții mari au evadat în Oradea. Frumos oraș și parcă și oamenii sunt mai aproape unii de alții. Am ajuns la douăroți de unde am luat la plimbare două biciclete #merida. Dincolo de cum merge micile bestii, am luat rapid la pedalat centrul și am făcut și ceva poze.

Când am terminat tura, au venit și mesajele de la hotel – copiii se treziseră.

Am decis să profităm că soarele se ascundea mai des după nori, așa că am trecut la bălăceală, asta până la ora 18 când a început ploaia.

Citește și →  copiii pe bicicletă la Prima Evadare

Două lucruri merită menționate:

  1. în timp ce ne jucam în apă (eu cu Radu) un alt tată a venit, a luat una dintre jucăriile lui Radu și a plecat să se joace cu fetița lui. Nu a zis nimic, nu a cerut nimic frumos, a luat și a plecat. același tată s-a panicat maxim când copila a cerut să facă pipi. căuta disperat soția pentru a rezolva situația. când a terminat de jucat a lăsat jucăria acolo, nu a dat-o înapoi. comentați voi, eu …nu mai am nimic de zis.
  2. alt tată era atât de absorbit de meci încât cei doi băieți ai lui făceau ce își doreau în piscina din spatele lui, la nici 2 metri distanță. din când în când, cu fața spre televizor spunea ceva mai tare nu mai săriți, aveți grijă la copiii mici. atât! când s-a terminat meciul a plecat la o bazinul mare.

Dincolo de toate acestea a fost o altă zi normală cu plăceri de concediu, de vacanță – apă, soare, mâncare bună, relaxare, somn, bicicletă, familie, băile felix, înghețată.

Citește și →  alergii alimentare și alegerea grădiniței - guest post Oana Popescu

Teoretic în ziua nr 6 ajungem la cetate, e festival mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *