Atunci când vei merge cu bebe la mare va trebui să acorzi atenție câtorva aspecte pentru a avea o vacanță cât mai lipsită de griji. Oricum trebuie să înțelegi de la început că orice ai face ceva tot nu va fi cum trebuie, e posibil ca bebe să fie mârâit din orice, să uiți ceva important acasă, soția să fie ușor nervoasă pentru că bebe nu e cum e de obicei, să ai prea multe bagaje și nu toate să îți fie necesare și lista poate continua.
DECI … începe prin a face bagajul copilului, care trebuie să aibă cât e necesar (presupunem 6 zile):
–  scutece (dacă mai este cazul); deja până la momentul asta știi câte folosește pe zi, faci un total și mai adaugi 2 bucăți. Dacă dai semne că vei rămâne în pană, oricum nu ești în sălbăticie, așa că vei putea cumpăra oricând altele.
– prosoape… cam 1 la două zile, la care eventual mai adaugi un halat și un prosop pentru plajă.
– jucării de plajă (mingie, piscină gonflabilă, găletușe și lopeți, diverse forme)
– haine groase; dimineața vântul de pe plajă necesită o mânecă lungă, de la ora 8.30-9, poți să folosești haine mai subțiri. Nu sunt necesare mai mult de 3 bluze cu mânecă lungă, un hanorac și maximum 3 perechi de pantaloni (e posibil să folosești mult mai puțin dar trebuie să ai în vedere faptul că ar putea să le murdărească și tu să nu ai unde să le speli)
– haine subțiri; în principiu bebe o să stea mult în fundul gol, dar dacă soarele e mai tare e bine să aibă un maiou sau tricou subțire din bumbac. Altfel spus 3 tricouri și 3 maiouri ar trebui să ajungă.
de oraș  adică ar mai fi necesar un rând de haine pentru o eventuală ieșire în oraș.
– medicamente și cosmetice… adică antitermice, de stomac, săpun, creme de plajă (am mai discutat despre asta), creme împotriva iritațiilor, loțiune contra țânțarilor
ATENȚIE NU UITAȚI JUCĂRIA CU CARE DOARME!!!

Citește și →  jurnal de vacanță cu doi copii - ziua 1

https://youtu.be/5bYXViaHjig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *