Fiecare maşină cu avantajele/dezavantajele ei.
…este o întrebare pe care cred că şi-au pus-o toţi viitori sau actualii părinţi după ce s-au uitat la maşina din parcare. În mare măsură bugetul determină alegerea, doar că mă gândesc că sunt unii care pot şi vor să îşi schimbe actuala maşină cu altceva; nu mai zic de aceia care îşi pot lua o adoua maşină.
DECI le luăm pe rând.
– dacă nu aveţi fonduri să vă schimbaţi maşina, încercaţi să maximizaţi ce aveţi deja. Acest lucru poate fi făcut or prin cumpărarea unui portbagaj suplimentar (din acela de pus deasupra) sau eficientizaţi bagajele pe cât posibil
– dacă vă schimbaţi maşina e bine să ţineţi cont de costurile de întreţinere, consumul, numărul de drumuri din afara oraşului, numărul de copii pe care vreţi să îi aveţi, uşurinţa la parcare. Evident că e important confortul, siguranţa şi vechimea automobilului, dar cred că totul porneşte şi se poreşte la bani
– dacă aveţi de unde …puteţi să vă luaţi orice mai mare decât ce aveţi deja, doar că încercaţi să vă gândiţi la o eventuală folosire în mod uzual, adică să ţineţi cont de costuri.

Citește și →  cum îmi îmbrac copilul pe frig sau caldură?

maşină

Din experineţa personală vă spun că într-un oraş mare şi aglomerat este greu cu o maşină mare, dar este minnuat la drum lung. Pe de altă parte o maşină mică poate fi parcată „între 2 violete”, iar consumul este în consecinţă.
Eu am decis să rămân la o maşină mică pentru că ies prea rar din oraş, iar atunci când o fac sunt eficient în alcătuirea bagajului. Oricum mi-am luat şi un portbagaj de pus pe maşină care, în final, a rezolvat o mulţime de probleme.

Aaaaaa ..încercaţi să vă gândiţi la copil şi la cel care are grijă de el şi mai apoi la dvs (şoferul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *