Am dat o „fugă” la babyboom, pentru că reduceri, pentru că multe lucruri la un loc, pentru că comod (cacofonie intenţionată) de comparat ofertele, pentru că cărucioare (iar intenţionat) şi pentru că pentru prima dată a existat un expozant care a venit pe piaţă cu produse specifice sportivilor!!! adică un cărucior destinat alergătorilor, un cărucior pentru schiori, cărucioare sportive pentru gemeni sau doi copii apropiaţi ca vârstă şamd 🙂 [pullquote]în românia oferata specializată este extrem de săracă[/pullquote]

Aş putea să vă scriu multe dar înainte vă arăt cum m-am simţit eu, Andrei Gligor şi CEL MAI IMPORTANT …FATA MEA (pasagerul din imagine)

https://www.youtube.com/watch?v=jPwmLM2cu1g&feature=youtu.be

Acum ştiu că reacţia fetei mele este elocventă, dar să vă zic şi eu ceva din punctul de vedere al ‘împingătorului’.

 • căruciorul câtăreşte gol …10 kilograme, o greutate care este comparabilă sau chiar mai mică cu a altor din categoria sport sau +6 luni
 • vine cu o sumedenie de accesorii, dar cele mai practice sunt rain cover-ul, landoul, adaptorul pentru scoică (ultimele două vor fi folosite pentru o scurtă durată de timp, până în 6 luni sau până când bebe stă bine în funduleţ), plasa împotriva ţânţarilor, măsuţa pentru gustare şi suportul pentru sticlă (aproape sigur nu le veţi folosi)
 • are loc de depozitare mai mult decât generos în compartimentul de sub şezut (intră cel puţin 4 sticle de 2 litri), la care se adaugă alte buzunare
 • este foarte uşor de strâns şi surprinzător de compact – poţi să îl tragi după tine, poţi să îi scoţi roţile
 • roata din faţă se poate bloca şi se poate face un reglaj fin al unghiului (ca să nu tragă stânga sau dreapta)
 • copertina are fereastră de vizitare
 • atât scaunul cât şi landoul sunt bine căptuşite şi confortabile
 • centura de siguranţă se prinde în 5 puncte şi sistemul de prindere se poate deschide doar de un adult
 • pentru roţile din spate există suspensii care adaugă un plus de confort pe lângă roţile din cauciuc cu cameră
 • mânerul este reglabil pentru a fi confortabil alergătorului
Citește și →  Bicicletă sau mașină din 15 mai?

PS1 Informaţii direct de la sursă, legat de cost, asta dacă vă gândiţi să faceţi o investiţie (dacă aveţi doi copii de vârstă apropiată până în 4-5 ani) căruciorul pentru gemeni este perfect.

PS2 Cei de la www.portbagajeauto.ro mai au în ofertă câteva lucruri destinate special părinţilor cu o viaţă activă/sportivă (pentru biciclişti şi/sau schori)

4 comentarii pe “mi-am luat cărucior de/pentru alergare

 1. Ana spune:

  Mă interesează şi pe mine căruciorul ăsta.
  Vine cu tot cu landou? Din ce citisem pe net căruciorul se poate folosi de la 6 luni, iar landoul îl poți achiziționa separat( vreo 170€).
  Merçi!

 2. Ana spune:

  Mă interesează şi pe mine căruciorul ăsta.
  Vine cu tot cu landou? Din ce citisem pe net căruciorul se poate folosi de la 6 luni, iar landoul îl poți achiziționa separat( vreo 170€).
  Merçi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *