E vorba despre cărţi, din nou, despre cărţi – Pisica Nuţa şi Piraţii de Buzunar – Goana după Cașcaval :))

Îmi tot vin în minte cărți de care Tea s-a îndrăgostit și care vor fi citite de multe ori de acum încolo, căci vine rândul lui Radu. Deja una dintre ele face deliciul micului zeu – Pisica Nuța.

O carte care are un sistem simplu, dar eficient. Un fel de mănușă, degetar, unde după ce bagi un deget, faci pisica să prindă viață. Se vede din imagine, dreapta jos, că iubește fizic cartea asta :)) Fiecare pagină o pune pe Pisica Nuța într-o ipostază diferită și dacă ai răbdarea să te joci puțin cel mic are parte de o mini piesă de teatru. Nu e singura carte de genul asta pe care o puteți găsi, dar vă spun că efectul este unul garantat – râs mult și sănătos.

Citește și →  VSR nu este GRIPĂ!

Mă amuzam aseară în timp ce uăream un desen Diseny că era a 11 oară când îl vedeam și am realizat că probabil că voi vedea de încă 11 ori atunci când o va cere Radu. Cam la fel va fi și cu poveștile citite și recitite deja pentru Tea și care vor fi citite și recitie pentru Radu.

Tea acum este înnebunită după Pirații de Buzunar (Chris Mould) și Povești cu un carusel fermecat, dragoni înaripați și vacanțe cu zâne (Isabel Abedi). Zic înnebunită pentru că am citit fiecare carte de cel puțin 3 ori, dragonii merg spre 5 ori. Cum va sunt ferm convins că vor mai fi citite în viitorul apropiat.

Seria cu Pirații de Buzunar e mai cuprinzătoare și cumva mă bucură asta, dar mă și înspăimântă. Sper că se înțelge de ce 🙂 Și Isabel Abedi mai are de oferit destule – Lola devine faimoasă. Înțelegeți …cărți de cumpărat 🙂

Citește și →  intimitatea de care am nevoie

Spor la citit …sper să vă prindă bine cărțile de mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *