Sunteți norocos? Atunci imediat ce bebe s-a născut soția are lapte și bebe poate mânca liniștit deci nu trebuie să vă gândiţi la ce fel de pompă să alegeţi …manuală sau electrică.
Problema e că norocul de genul asta e mai puțin întâlnit. Soția din varii motive nu are lapte atunci când bebe vrea primul sân și atunci va primi supliment, iar mama va fi îndemnată să se mulgă. Știu că sună ciudat, dar e adevărat. De cele mai multe ori după două trei ședințe totul intră în normal …mama are lapte, bebe mănâncă sănătos.
Buuuun odată ajuns acasă probabil veți fi nevoit să cumpărați o pompă de sân. De ce? Pentru că mama va putea face ‘depozite’ și asta înseamnă drumuri mai lungi cu mașina, mai liniștite, seri în oraș doar voi doi sau cu prietenii.
Pompa manuală e mai ieftină, dar mai dificil de utilizat de mamă. Își face treaba, doar că nu prea e confort pentru mamă.
Pompa electrică e mai scumpă, mai ușor de utilizat de către mamă. Lasă mama să fie atentă și la altceva.
Ambele necesită răbdare din partea mamei, căci sentimentul pe care îl încearcă e diferit de cel oferit de bebe sau de vreo altă situație. Asta înseamnă că se va ‘ascunde’, iar voi este recomandat să îi oferiți intimitatea de care are nevoie.

Citește și →  de ce am ajuns așa de greu la Opera Comică pentru Copii?

Din punctul meu de vedere și dacă țineți la soție și la timpul vostru liber, o pompă electrică e o investiție foarte bună.

PS nu luați de împrumut decât dacă nu aveți încotro, sterilizați bine și folosiți și detergent special pentru biberoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *