Povestea mea

POVESTEA MEA

UNDE AM FOST?

până în 2011 mă scăldam într-un dulce anonimat, studiam marketing internațional la ASE
o probă dată în joacă m-a introdus în viața tumultuoasă și fără perdea, deci publică, a televiziunii
au trecut mulți ani de la primul “bine v-am găsit doamnelor și domnilor“
a fost cleverweather, vremea pe aeroporturi, săptămâna de vreme, meteo, maraton pentru kassandra (37 de ore, live, non-stop), ediții speciale, știri, apoi primatv și europafm, da sunt unl dintre cei doi TațiînAer și voce de #LaCafea din fiecare dimineață.
în 2011 am alergat primul maraton aka 42,192 km de voință și ambiție și am ajuns în 2023 să alerg 120km în deșertul saharian.

UNDE SUNT?

în 2013 a apărut www.tataincepator.ro și odată cu el comunitatea preocupată de creșterea copiilor, am început să transcriu tăticia.
am descoperit cu adevărat social media și am deschis conturi peste tot!
apoi le-am șters sau suspendat, apoi am revenit, doar cu unele
în 2014 am descoperit bicicleta și distanțele lungi. în 2015 a apărut și radu și o nouă schimbare. în pandemie am descoperit ultramaratoanele, iar în perioada de după …turele lungi de bicicletă cu copiii. 100kwalk a reprezentat o reinventare a 4 oameni pentru a ajuta o cauză umanitară. Habitat for Humanity și cele 9 ore petrecute live în „Casa Niță” sunt un alt mod prin care „alerg” pentru a susține cauze.

acum sunt danielosmanovici.ro, tată asumat a doi copii.

UNDE VREAU SĂ AJUNG?

departe 🙂
din 2018, www.danielosmanovici.ro devine cea mai buna prezentare a aspectelor din care îmi este compusă viața: tată, maratonist, vlogger, blogger, deținător de record mondial, jurnalist, om de radio, om de comunicare și consultanță
să pot transmite un mesaj care sper să folosească cât mai multora – cu ajutorul canalelor de social media – facebook, instagram, likedin, twitter, youtube …și ce va mai apărea

mulțumesc