„Când ai timp de toate?” Ce program poți să ai ca să poți să fi și tată, și alergător și biciclist, mai și filmezi, te văd și la televizor, iar acum colac peste pupăză mai mergi și la sală!!!

Cam așa sună întrebarea pe care o primesc foarte des. O întrebare îndreptățită, dat fiind faptul că postările mele de pe rețelele sociale arată că sunt un tată care face de toate.

Adevărul este puțin altfel. Le fac pe toate, dar după o logică și într-un fel anume, plus că rețelele de socializare îți permit să postezi orice, de oricând, și să pară de acum sau de acum 5 minute.

Deci cum arată programul meu de tată de doi copii?

În primul rând e diferit de programul pe care îl aveam când era doar Tea. În al doilea rând încearcă să acopere nevoile pe care le am pentru a mă echilibra.

Când alerg?

Nu în fiecare zi, ci de două-trei ori pe săptămână. Dacă e foarte cald încerc să alerg cât mai de dimineață și să revin acasă atunci când se trezește casa. Adică la ora 7:30 să fiu gata cu dușul și pregătit de un mic dejun. Dacă nu pot să mă trezesc atunci încerc să strecor alergarea între lăsatul lui Radu la creșă și luatul Teei de la școală.

Citește și →  tipuri de bărbați/tați

Când scriu?

Încerc să scriu cu o zi înainte de a publica, asta înseamnă că de două ori pe săptămână, la care adaug articolul de la cititori de duminică. Deci scriu ori seara foarte târziu, ori atunci când Tea face lucruri pentru și de la școală, ori când nu alerg.

Când filmez?

Asta e cel mai complicat 🙁 Odată la două săptămâni încerc să rezerv jumătate de zi. Încerc în acel interval să strecor cât mai multe pastile și apoi să încerc să le montez și să acopăr restul lunii.

Când biciclesc?

De obicei încerc să fac ture mai lungi sâmbăta sau duminica, în rest folosesc bicicleta cât pot de des pentru treburile din timpul săptămânii. Una peste alta reușesc să îmi acopăr dorința de a da la pedale, dar nu mă satur :))

Când sunt tată?

În fiecare dimineață când plec cu Radu la creșă. În fiecare zi când o iau pe Tea de la școală. Sunt tată când pregătesc de mâncare la prânz, când vorbesc despre școală și apoi o pun la somn. Sunt tată când plec să îl iau pe Radu și mă opresc la joacă. Tot tată sunt și când merg cu Tea la engleză sau la alte evenimente.

Citește și →  povestea primului meu semimaraton by Teodora Dumitrof

Când sunt soț?

Ori de câte ori pot dau telefon și îmi anunț soția despre ce se întâmplă acasă. În rest este o chestiune personală 🙂

Când sunt prezentator TV?

În weekend și ori de câte ori se ivește ocazia. Nu vreau să mă laud, dar cred că atunci când te folosești de notorietatea pe care o dobândești, pentru a face bine atunci, se cheamă că ești la muncă. De fapt când ești persoană publică cumva ești mereu la muncă.

Și să închei …acest articol a fost început la ora 9:45, apoi completat puțin pe la 15:30 și finalizat la ora 23, publicat la 23:37.

Photo by Zafiu Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *