…încă nu realizez când au trecut 3 ani în cazul lui Radu sau când Tea a crescut atât de mare încât să fie știrbă de doi dinți :))

În 2015 la ora 11:35, era momentul la care Radu trăgea primul țipăt. În 2018, ora 11:35 este la creșă și spune în fața lui Moș Crăciun prima lui poezie – brăduleț, brăduț, drăguț.

În 2011 la ora 11:30, Tea era cea care țipa cât o țineau plămânii. În 2018, ora 20:30 pierdea ambii dinți de sus. Este momentul perfect pentru o glumă pe care o făceam surorii mele „râzi cu toți dinții!”

Nu vreau să zic vorbe legate de cât de repede trece timpul, nu își au rostul și mai ales nu este cazul. Sunt mega mândru de copiii mei și sper ca ei să fie mândrii de ei.

Acum mă voi lăuda cu ei. Știu că și voi aveți cu ce vă lăuda, dar asta este scena mea și îmi permit, hihihi.

Citește și →  cum m-am descurcat "singur" cu Tea și Radu timp de 3 zile

Tea este mega șmecheră. Îmi dă impresia că face parte dintr-o generație care dacă își va pune mintea va face minuni  în țara asta. Noi, cei de 30-40 de ani mișcăm câte ceva acum, dar e destul de puțin și avem de luptat cu ce avem de luptat. Dincolo de cât de conștientă este de ce știe, ce poate, e vorba de imaginația ei, de pofta de a crea și de cum interacționează cu cei din jurul ei. Are un anumit fel de respect și atenție față de lume pe care eu nu l-am avut la acest nivel. Știu că părintele este important, dar noi putem doar să îi arătăm lucruri și să o expunem la diverse, alegerea e la ea. De aici …bicicleta, handbalul, artele vizuale, de aici renunțarea la dansuri sau engleză. Sunt multe lucruri pe care le face știrba mea :)) dar cel mai important este că 7 ani reprezintă acel moment în care personalitatea se dezvoltă, tot ce a fost până acum acum au fost încercări, de acum încolo …

Citește și →  am fost cu Tea la Turnul Chindiei

O iubesc maxim și mă bucur de tot ce face. Ea alături de Radu mă fac să fiu BOGAT.

Radu este visul oricărui tată. Nu Radu, Radu, ci ideea de băiat. Știu că sunt mulți tați care spun că vor fată, dar vă spun că în momentul în care ești cu el de mână vei înțelege la ce mă refer. Chestiunea este diferită și pentru mame, care au un anumit tip de mâdrie în expresia „băiatul mamei”.

Mă uit la el ce țanțoș a fost el azi când s-a îmbrăcat cu o cămașă. Toată lumea cu care s-a întâlnit a aflat cum are el cămasă și cum are chiloțel și că face precum băieții mari. Este în multe privințe mult mai prezent decât Tea, mult mai ager și mai inventiv în găsirea unor soluții. Îmi dau seama cât de important este să îi ofer ocaziile de a se dezvolta, sper să nu ratez vreo ocazie …sper.

Citește și →  mă omoară vacanța intersemestrială

Aș putea să bat câmpii pe multe chestiuni, în multe rânduri și pe multe pagini despre copii mei, dar mă opresc aici și te las să te gândești cât de mișto este copilul tău.

Să ne trăiască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *