Când vei cumpăra un scaun de masă …înainte de diversificare? după ce vezi care sunt obiceiurile de masă? Îți iei unul pentru drumeții și unul pentru casă?

Începe diversificarea… pe la 4 – 6 luni, acesta ar fi primul pas. Unii părinți sunt mai domoli decât alții. Adică unii o iau pas cu pas, urmând recomandările medicului de familie, în acest fel nepunând presiune pe stomacul bebelușului, alții… taman invers.
Oricum ar fi apare nevoia unui scaun de masa. Sunt feluri de feluri. O bună alegere este un scaun pentru casă (acasă) și unul pentru deplasări. Cel de acasă ar fi bine să fie acoperit cu un material pe care să îl puteți șterge sau spăla ușor. Scaunul nu contează cât de mare e sau cât loc va ocupa. Important este să fie confortabil, să nu transpire bebe sau să se curețe ușor.
Pentru plimbări e bun un scaun de voiaj. Unul care să poată fie prins de masă.

scaun de masa
Dar dacă nu găsiți un astfel de scaun sau aveți impresia că este instabil, sau vă e frică să nu se dea cu masa peste cap sau că se rupe, alegeți cel mai ieftin scaun rabatabil de pe piață. Țin să vă spun că toate fricile mai devreme menționate sunt neîntemeiate!
Citește și →  cum protejezi copilul de țânțari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *