disclaimer – nu sunt singur cu doi copii, este și soția, dar ea trebuie să se folosească de cârje, deci nu poate să fie prea prezentă 🙁

În aceste condiții am zis, că nu greșesc prea mult, să spun că sunt singur cu copiii (era să scriu copoii) la mare. Nu de alta dar nu prea văd cum se poate merge pe plajă cu cârje și să mai ai și grija unor copii.

Încă de la început trebuie să înțelegeți că urăsc marea. Totul e plat, miroase și arată la fel. Poate nu e așa, dar în mintea mea așa este. Dacă mai adaug și nisipul care intră peste tot și jucăriile care trebuiesc cărate spre și dinspre plajă. Programul …uuuuuuu, e o altă minune minunată.

dimineața

Trezirea este la ora 8 (mai mult sau mai puțin că suntem în vacanță) și până la ora 9.30 reușim să luăm masa și să ne pregătim de plajă. Apoi urmează lungul drum cu bagajele spre plajă.

Lung nu e drumul, doar vreo 5 min, dar dacă îl faci cu multe după tine și prin nisip și prin soare, e uriaș. NU știu cum de poate Gligor să alerge prin deșert și să îi placă ?!? Deci singur spre plajă cu papornițe!

Citește și →  #respect - despre alegeri și viitor

Apoi aștia mici dispar spre apă, iar eu aranjez tot și încerc să dau cu cremă, ce nu s-a dat înainte de a ieși din cameră. De fapt acolo nu sunt singur, pentru că această cremurire poate fi făcută (este făcută) de soție. AAAAAA am uitat să vă spun că, la fel ca mulți bărbați, nu suport cremele.

Deci revin pe plajă ….instalez totul și constat că mai sunt cam 2 poate 2 ore jumătate de stat pe plajă. La ora 11 trebuie să ne întoarcem pentru că UV-ul nu ne mai e prieten. Poate mai forțez nota până la 11:30, am forțat până la 12  în final.

Revenim în cameră, facem duș, scuturăm tot nisipul, se face ora 13-13:30 și ne pregătim de masă. La ora 14 ar trebui să înceapă somnul. Și începe după ce mai bagăm ceva joacă sau citit.

E momentul în care aș putea intra în pauză, doar că atunci când ești singur abia atunci apuci să te apuci și de tine :))

Citește și →  KINOdiseea - pentru copii sau copilul din noi

Intru și eu la duș, strâng masa, spăl, ma uit prin telefon, citesc puțin.

 după-masă

Se face ora 16 și se cam trezesc mușteriii. Singur mă apuc de aranjat tot carabalâcul pentru o nouă ieșire la mare. Și singur fac bagajul (cei mici se joacă și nu se pot concentra pe un ajutor eficient) și aștept lungul drum spre mare.

Trecem la instalat, făcut castele și păzit copiii care aleargă și se bucură de apă și de aerosoli. Apropos de aceea ajungem la mare, pentru aerosoli. Mama lor de aerosoli!

Până acum probabil că se înțelege că mă plâng că sunt singur cu copiii. Nu de faptul că sunt singur mă plâng, că ai mei sunt geniali, ci doar de faptul să sunt singur la mare. Că soția este frustrată că nu poate intra în apă, că stă pe loc, sau aproape și că se simte inutilă.

Pe la ora 18- 18:30 începe să fie mai rece și parcă se simte mai tăioasă briza că, de, e septembrie. Așa că încep lupta cu Radu să iasă din apă și să pună ceva pe ei în afară de slip. Oricât aș încerca e foarte greu să plec de pe plajă mai repede de ora 19:30.

Citește și →  câte NU aude un copil într-o zi

Apoi începe drumul, apoi dușul, apoi masa. Mergem și la magazin, e o plăcere pe care cei mici o așteaptă de parcă am merge la locul de joacă. La masă mă folosesc de faptul că soția e în cameră și mâncarea se rezolva ușor. Stă pe un scaun și are multe în jurul ei și poate pregăti cina. Era nasol dacă mai aveam și asta în program. De fapt eram nevoit să intru cu mai repede în cameră și poate că aș fi luat perechea de taifunuri și mergeam să mâncă undeva.

concluzie

Eu unul suport marea maximmmmmmmm 3 zile, cu 2 nopți. Orice este peste este insuportabil.

Acum urmează să revin acasă și să bag totul la spălat, inclusiv mașina și pe mine 🙂

Nu vă zic de bagaje decât dacă vă interesează. Pot să vă spun clar ce au conținut bagajele fiecăruia și cum le-am gândit.

 

Acest articol este în completarea celui cu singur acasă :))) care urmează 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *