Nu îmi place Bucureștiul! Dar dacă e totuși ceva care mă face să nu plec (dincolo de serviciu) este mulțime de alternative de a face lucruri cu copiii.

Aici e vorba de un avantaj pe care nu prea îl regăsesți în nici un alt oraș mare din țară, iar în cele mai mici …e doar o invitație către evenimente din orașele mai mari 🙁

Deci București – teatre, petreceri, ateliere, cursuri, spectacole, locuri de joacă tematice, o mulțime de varainte, alternative, modalități de a face lucruri cu ai tăi copii.

De ceva vreme mă țin să scriu de eematico. Pentru că e o lume mare multe lucruri îmi sunt necunoscute și demne de descoperit. Pentru că am acest blog și eu sunt un lucru de descoperit pentru alții. Și uite așa, o mână spală pe alta am ajuns să cunosc ce e eematico. A început cu „Dragă Daniel, noi suntem echipa …și facem și dregem și am vrea să te invităm pe tine și pe Tea să …”. Apoi a urmat o căutare pe net despre subiectul acelui mail. Apoi un telefon către soție (menționez că invitația era, ca 90% din ele, pentru weekend) ca să aflu interesul și disponibilitatea. Apoi răsunsul către scriitorul de mail-uri și apoi experiența!

Citește și →  cine este șeful la voi în casă? cine are puterea?

Știți ce eematico …e locul ala unde se folosește traforajul, unde e în regulă să țină un copil o șurubelniță în mână sau o altă unealtă care în aște condiții (acasă) însemană o dezmembrare. E locul unde se poate juca cu electricitatea într-un mod sigur (nu cu un cui în priză). E locul unde sau de undeun copil se întoarce mându (zic untându-mă la fiică-mea) „tatiiiii ia uite ce am contruit” și chiar a construit ceva!!!

E un loc unde poți merge cu copilul tău de 3 ani dar și cu bunicul de 88. Nu glumesc, e chiar așa de tare. Și eu mă pot uita doar la poze, pentru că nu pot merge să mă distrez cum o face Tea cu soția mea 🙁

Mă uit la cei care au făcut/gândit chestia asta și mă gândesc că au avut o copilăria cam ca a mea și de aici dorința de a duce frumusețea acelor clipe și în zilele noastre, secolul vitezei, era tehnologiei …bla bla bla

Citește și →  dăruiește un zâmbet ca să ajuți un copil

În încheiere vă spun că Tea a realizat, cu foarte puțin ajutor, un ceas din lemn, funcțional, frumos colorat și decorat și că a vorbit despre asta de mi-a scos peri albi :)))

 

4 comentarii pe “știți ce e EEMATICO?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *