…adică cum te duci la concert cu doi copii :)) Are să fie un articol scurt și la obiect, scris cu zâmbetul pe buze și cu dorința ca în 2017 (deja mă gândesc la anul) să pot sta până la after-party.summer well

Recunosc ca nu am fost niciodată la Summer Well, dar mi-am tot propus să ajung. În fiecare an îmi plăcea line-up-ul de artiști și îmi tot spuneam că e momentul să merg. Se pare că nu era momentul, se pare că nu trebuia să merg doar eu și soția, se pare că trebuia să descopăr acest festival prin prisma familiei, se pare că trebuia să merg alături de soție, fata mea și băiatul meu. Parcă de fiecare dată, cumva, programul copiiilor sau lipsa mea de voință m-au oprit să aflu dacă pot sau nu să ajung și cu copii la bumți-bumți :)) (cum a zis Tea la un moment dat, termen cult cules de prin parc).

O să scriu la început pentru cei care nu au ajuns deloc la Summer Well, apoi pentru cei care sunt părinţi şi au fost temători să ajungă cu copiii.

Deci (băiat deștept încep cu o concluzie), nu mai amânați, mergeți la festival!!! Păi o să îmi spuneți că e scump biletul. Vă spun că e adevărat, dar că merită prin prisma atmosferei, oamenilor pe care îi veți întâlni și a locului. Atmosfera este …relaxată, cu multe zâmbete și deschidere, după cum sunt și oamenii care vin. Sunt de toate categoriile de vârstă și mi-a plăcut să mă uit la ei, la atitudine, la cum sunt îmbrăcați, la cum vorbesc (apropos multă lume de prin alte țări) …și e de ajuns să intri pe instagram și să dai #summerwell și vei vedea o mulțime de poze care vorbesc de la sine. Locul e foarte tare …(nu e deloc deontologic să zic așa, dar …) și plin cu tot ce vrei și ce nu vrei …expoziție de artă, live cooking, loc de joacă pentru copii – Orange Junior Digital Playground, Palatul Știrbey, Capela, Turnul de Apă, podul, tiroliană, waterscreen, zona after party – Orange TV GO Relax, yoga studio, labirintul gonflabil Miracoco, Zona Orange plină de idei pentru case și mașini inteligente și o viața mai simplă și mai bine conectată. Ai tot ce trebuie să  te simți excelent de la ora 16 până spre 3 noaptea. Acum că scriu îmi dau seama să puteam să fac câteva fotografii la cozile de la diversele distracții de prin toate colțurile domeniului Știrbey.

Citește și →  când sunăm la 112? cum îi învățăm pe copii să se apere?

Acum trec la părinți și copiii lor. Dacă aș fi încercat să număr copiii sau cărucioarele aș fi obosit …tare. Cred că cel mai bine era să apelez la Jandarmerie care de fiecare dată face o numărătoare legată de numărul de participanți. Nu contenesc să mă minunez de câte familii erau prezente și nu încetez să mă minunez cât de pregătiți au fost organizatorii pentru chestia asta. Deci …problema mea era că va fi gălăgie sau muzică prea tare. Păi oamenii aștia au pus locul de joacă cu cei doi simpatici Millidge & Doig mai la intrare cu mâncare și băutură sau alte distracții de jur împrejur de așa natură că părinții să nu se plictisească. Chiar și la Zona Orange – Connected Experinces, așezată aproape de scenă sau în capătul pajiștei mergea să stai cu un copil până la lăsarea întunericului. Când mi-a cerut Tea să mănânce nu prea am găsit ‘prostii’ (bine nu erau nici chestiuni potrivite pentru copii), dar îndeajuns să îi potolească foamea. Aaaaa… la intrare copii mei au fost ‘dotați’ cu brățări pe care erau trecute numerele de telefon ale părinților – pentru copiii care se rătăceau. Probabil că vor mai fi chestii pe care mi le voi aminti în zilele următoare, dar acum în afară de faptul că la locul de joacă a primit Tea o mulțime de cadouri și atenție sau că cei mari au făcut loc celor mici pe acele pufuri la cortul orange …nu îmi aduc aminte. Cred că cea mai bună concluzie este ce a zis Tea sâmbătă la plecare ‘tatiiiii, mergem acasă, dormim, ne trezim și venim aici la locul asta de joacă frumos și pădure?’. Dacă al meu copil e fericit, atunci și eu voi fi fericit.

Citește și →  cum am ajuns să fiu în competiție cu Radu și Tea

Acum că s-a terminat îmi aduc aminte …şi nu ştiu de ce, caracterizarea pe care o auzeam în jurul meu …”da dragă sunt la summerwell …da …la festivalul ăla …un festival cât o vacanţă”. E adevărat ce se zicea, pentru că fix cât am stat în acel perimetru nu m-am simţit părinte cu obligaţii, deşi eram cu copii, nu am avut în minte rate sau CASCO la maşină, întreţinerea sau alte termene din viaţă. Mă uitam la soţia mea ca atunci când am văzut-o prima dată în Club A, şi am avut un fel de relaxare …relaxare pe care aştept să o încerc şi la anul.

Frumos …după cum zic și pozele ce urmează…

DSC_0620
DSC_0624 DSC_0605 DSC_0602 DSC_0628 DSC_0609 DSC_0614 DSC_0623 DSC_0612 DSC_0599

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *