…de parcă nu știam asta! Știam (că suntem domnişoară), bănuiam, dar unele lucruri sunt dispus să le accept mai greu. Adică e de ajuns să mă uit cum reacționează atunci când dă peste inele, mărgele, volane, perii și alte asemenea. Totul trebuie să se asorteze, să fie potrivit cu ocazia, să fie strălucitor 🙂

suntem domnișoară!

Printre cele mai recente exemple …mersul la stilist 😂 sau folosirea de ojă.

Asta cu oja, sau orice tip de machiaj pentru copii, imi pare o prostie, motiv pentru care am încercat sa scap, sa ocolesc, sa evit. A mers pana cand am mers la BabyBoom, acum in noiembrie, atunci când fiica-mea s-a întâlnit cu o doamna foarte simpatica, care la rândul ei a considerat-o simpatica pe Tea si a decis sa ii facă un cadou. O ceva, recipient de/pentru băut roz (rezistent, bine făcut si foarte ușor) de care Tea nu se mai desparte (are un buton care deschide paiul si e foarte ‘dragut’ aici am citat-o direct) si o sticluța cu oja. Se vroiau mai multe, dar am reușit sa păstram valoarea de 1! 

Citește și →  șervețele umede - bine de știut

  1. Pe lângă faptul ca este ojă, e ECO si ușor de îndepărtat …cu apa. După ce oja e aplicată, la prima spălare pe mâine cu apa si săpun, oja a dispărut. Asta e bine, ce nu e bine (poate sunt cu capul) e ca îi oferi unui copil posibilitatea de a folosi tot felul de chestiuni pentru adulți de la o vârsta mult prea mică. Adică asa arată acum copilăria, joaca? Nu mai e vorba despre pititea, țară țară vrem ostași, 123 la perete stop? Poate că nu …și gândesc așa pentru că sunt învechit. Deci această ojă de la www.cleverkids.ro este sigură! Nu murdărește, o face pe fetiță să fie la fel de cochetă ca și mama, se spală foarte ușor, nu miroase dubios, pare a fi un rău mic.

Dacă tot eram la standul cu pricina am trecut în revistă și restul produselor. Au fost câteva care mi-au făcut cu ochiul. Un termos care ține rece până la 12 ore sau cald până la 24 ore. O geantă cu multe buzunare pentru o proaspătă mămică. O serie de recipiente pentru mâncare, perfecte pentru atunci când începi diversificarea. După cum vedeți m-am uitat după lucruri pentru bebele ce vine. DAR erau lucruri și pentru o fată de 4 ani sau mai mare. Nici nu vreau să încep să vă vorbesc despre rochițe, pantofi, elsa și anna, dansuri și ghiozdanuri sau genți, pentru că nu m-aș opri. Aș mai avea de povestit despre elastice de prins părul (nu știu daca le zice altcumva) cu ponei sau amulete cu sofia sau diverse coliere, dar nu zic nici despre asta pentru că aici e vorba de articol nu de un mic roman.

Citește și →  consultant pentru (un) alăptat (corect)

Acum închei și vă zic că trebuie să încep să mă preocup de bebe …de tipuri de hamuri, de modalități de supraveghere, despre scutece și alimentație.

E noapte târziu …bebe doarme și râde pe pieptul meu, iar fata mea a adormit cu gândul că mă voi duce să dorm la ea în cameră. Sunt cel mai fericit tată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *